Witajcie dziewczyny:-)
Mójmały obudził sie dzisiaj o 5 rano z krzywkiem jak nigdy

alena szczescie przysnal mi ale ja juz nie zasne wiec troche poczytalam co u Was

Wczoraj jak bylismy na miescie szukalam prezentu tez jak zaczal mi plakac to nie moglam uspokoic go i wyszlo tak ze musialam go wyciagnac z wozka i z nim na reku wozkiem i zakupami lecialam przez miasto do domu

Sliczne sukienki pokazujecie a ja oczywiscie w sobote jade na wesele i nie ma w co sie ubrac kurcze najwyzszy czas poszukac cos.
Kupilam prezent dla pary no i nie jestem oryginalna bo kupilam (fakt ze ladne)komplet poscieli z satyny takiej lepszej kolor czerwono-czarna fajnie wyglada oraz komplet ekskuzywnych recznikow on najbardziej mi sie podoba :-)
Beatko widze ze bidulko sama znowu zostalas:-(ale nie martw sie zobaczysz znowu jak to szybko zleci a sa tez dobre strony jak maz przyjezdza nie zdarzycie sie poklocic bo cieszycie sie soba

Co do krzesełka to jedno wyglada fajnie i drugie i oba sa funkcjonalne z tego co czytalam ale ja jednak wybralabym chicco poli
Mi troche udalo sie zrzucic tylko nie wiem ile bo wagi nie mam ale widze po ciuchach bo w te niektore ktore nie wchodzilam moge wejsc a te ktore byly obcisle staja sie
ciutke luzniejsze ale i tak jest sporo do zrzucenia bo jezeli chodzi o spodnie to i tak w wiekszosc nie moge wejsc jeszcze

Jezeli chodzi o nawiazanie wspolpracy o ktorej wczesniej Wam wspominalam to idzie to jak krew z nosa

Chicco przyslalo mi cennik i niestety ceny producenta sa wysokie wiec zeby wystawiac w cenach detalicznych mozna pomarzyc jak spytalam jak to mozliwe ze ceny ktore dostalam od producenta sa wyzsze od cen za ktore mozna kupic na allegro Pani powiedziala ze np. Baby Max ktory wystawia na allegro sam importuje sobie wiec ma nizsze ceny ale podobno wtedy mozna zapomniec o jakims serwisie czy gwarancji.........
Czekam jeszcze na na firme Coneco ale to bedzie dopiero w przyszlym tygodniu i na firme Baby Design.
Chyba ide sobie kawcie zrobie.