• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A teraz z innej beczki co myślicie o firmie Tommee Tippee bo zamierzam kupić z tej firmy butelkę smoczek uspokajający od 6 m (ten o kształcie sutka) podgrzewacz i gryzak dziąsełko. Czy któraś z mam ma doświadczenie z ta firma ??

Ja nie ale dziewczyna w szpitalu która ze mną rodziła miała laktator i butelkę.Laktator skrzypiał strasznie ale butelka wydawała się fajna
Nie jestem pewna ale chyba Women miała butelkę taką

reklama
Pusia ja mam takie butelki i chyba tez Pati.
Dla mnie okey.Choc moje dziecie nie ma porównania do cycka :laugh2:
Tylko jeden minus. Smoczek się często wsysa do środka :dry:

P.S ale teraz je wymieniłam bo okazało się,że Matt woli smoczki lateksowe a nie sylikonowe :sorry2:

Pusia, Inga ma butelki, gryzaki, łyżeczki i niekapki z TT. Super produkty.
A co tej alergii, to Kacperek miał jakieś testy, czy tylko na oko ktoś stwerdził?

Beatka, wiem o tym, ale mój gin mi odradził ze względu na to jak reagowałam na tabletki:-( Dlatego trochę bała bym się wsadzić spiralkę z hormonem:baffled: Normalnego mam dylemata:baffled: Poza tym ja mam okres co kilka miesięcy i krwawienia nie są zbyt obfite, więc chyba to się nie zmieni? Czy się mylę?

Pusia, Inga ma butelki, gryzaki, łyżeczki i niekapki z TT. Super produkty.
A co tej alergii, to Kacperek miał jakieś testy, czy tylko na oko ktoś stwerdził?

Beatka, wiem o tym, ale mój gin mi odradził ze względu na to jak reagowałam na tabletki:-( Dlatego trochę bała bym się wsadzić spiralkę z hormonem:baffled: Normalnego mam dylemata:baffled: Poza tym ja mam okres co kilka miesięcy i krwawienia nie są zbyt obfite, więc chyba to się nie zmieni? Czy się mylę?

no to fajnie że są pozytywne opinie na temat firmy TT :))) mogę spokojnie zamawiać:tak:.

Co do skazy to było tak - ja zwróciłam uwagę na takie plamki kropeczki na policzkach i zapytałam p doktor co to może być. Ona na to że jeśli karmie piersią to na początek trzeba sprawdzić czy to nie skaza bo to w przypadku karmienia piersią pierwsze podejrzenie. Żeby to sprawdzić zastosowałam dietę eliminacyjna czyli wykluczyłam cały nabiał wszystko wszystko co zawiera jakieś tam skrawki mleka nawet twarz znacznie sie poprawiła i po jakimś tam czasie zjadłam co nieco sera żółtego i wysypało Kacpra znowu, zjadłam jogurt i buch wysypka. No i w taki sposub wyszło że to skaza.

bira chcesz spiralke? myslalam ze chcesz miec 2 bobaska :rofl2:

beata jak mozesz to wejdz na top secret

Wisenka, chcę, ale jeszcze nie teraz. Minimum dwa, trzy lata:-)

no to fajnie że są pozytywne opinie na temat firmy TT :))) mogę spokojnie zamawiać:tak:.

Co do skazy to było tak - ja zwróciłam uwagę na takie plamki kropeczki na policzkach i zapytałam p doktor co to może być. Ona na to że jeśli karmie piersią to na początek trzeba sprawdzić czy to nie skaza bo to w przypadku karmienia piersią pierwsze podejrzenie. Żeby to sprawdzić zastosowałam dietę eliminacyjna czyli wykluczyłam cały nabiał wszystko wszystko co zawiera jakieś tam skrawki mleka nawet twarz znacznie sie poprawiła i po jakimś tam czasie zjadłam co nieco sera żółtego i wysypało Kacpra znowu, zjadłam jogurt i buch wysypka. No i w taki sposub wyszło że to skaza.

To niefajnie. Współczuję bardzo

Elbra, ja tego NANa HA widziałam w rossmanie i kauflandzie ostatnio, także na pewno w nnych marketach też są

tak tak, ja wiem że wszędzie są tylko chodzi mi o to czy sa też pisane na receptę żeby było 50 % ceny . Bo wydaje mi sie że nie ma ich na recepte bo sa wszędzie dostepne.

Ja nie ale dziewczyna w szpitalu która ze mną rodziła miała laktator i butelkę.Laktator skrzypiał strasznie ale butelka wydawała się fajna
Nie jestem pewna ale chyba Women miała butelkę taką

Pati takie miała

bira ale spierala z tego co sie orientuje jest na minimum 5 lat i potem nigdy nie masz 100% pewnosci ze bedziesz mogla miec dzidzie, dlatego sa one polecane tym kobieta, ktore juz jej nie planuja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry