Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)
pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)
Wisienka i jak po ćwiczonkach:-) ja jak w Turcji byłam to brałam udział w takich ćwiczeniach piękna sprawa:-)dzien dobry
ja dzisiaj ide wieczorkiem na aquaaerobic i juz sie nie moge doczekac :-):-)
troche jestem poddenerwowana bo wstydze sie wyskoczyc w stroj kapielowy, no ale szwagierka mnie pocieszyla ze tam przychodza jeszcze wieksze ode mnie wiec powinno byc oki ;-)a trzeba wkoncu zaczac cos robic ze soba
dzien dobry!!!
ja krotko dzisiaj bo maly chyba zabkuje!!
nie wiem ale wczoraj plakal jakby go ze skory obdzierali-teraz wiem co kathe miala na mysli
posmarowalam zabki zelem raz potem 2 i 3 no i jakos przeszlo ale od rana znowu to samo no i rzadka kupe robi wiec jednak zeby podejrzewam, ohhhh!!!
Witajcie!
Pogoda u nas super wkurzona jestem na maxa bo teraz dopiero wysyłają krzesełko FP gamonie ale z drugiej strony cieszę się bo 14 maja jedziemy do Turcji ale nie wiemy jeszcze czy do tego hotelu co chcieliśmy już na pazurki i do frycka się umówiłam
Najśmieszniejsze że mój ,mąż wraca 13 i znowu wylatuje z nami 14 chyba jajka mu w powietrzu eksplodują od tych lotów
Zmykam zaraz na spacerek
A i Ola dzisiaj przewraca się pierwszy raz z brzucha na plecki i odwrotnie cały czas![]()
chyba sie zakręciłam:-) wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na nocwiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)
Witam!
Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia
Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej![]()
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi
Nienawidzę ich.....![]()
Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.
witaj iwciajak ma na imie malenstwo?
no i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszeknarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie
![]()
Moja córcia ma na imię Madzia.Wczoraj wieczorkiem odkryliśmy pierwszy ząbek ale ile marudzenia on spowodował.:-(Mam nadzieję że przy kolejnych będzie już lepiej.
u nas tez marudzenie ale narazie jeszcze zaden si enie przebil, wydawalo mi sie ze tak ale jednak jeszcze musimy poczekacja używam cerazette więc jeśli nikt się nie zgłosi to mogę być chętna na to opakowanie bo do gina mi zawsze nie po drodzeMamcie tak na szybko mam do oddania CERAZETTE czy któraś zainteresowana..bo jak nie to wpisuje to na głównym wątku ODDAM:-) bo kupiłam a nie użyłam ani jednej tabletki:-)
dajcie znać jak coś....