• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mamcie tak na szybko mam do oddania CERAZETTE czy któraś zainteresowana..bo jak nie to wpisuje to na głównym wątku ODDAM:-) bo kupiłam a nie użyłam ani jednej tabletki:-)
dajcie znać jak coś....

reklama
witaj iwcia:tak:jak ma na imie malenstwo?

no i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszek:-Dnarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie:tak:

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

Witam i pisz z nami częściej:-)

dzien dobry

ja dzisiaj ide wieczorkiem na aquaaerobic i juz sie nie moge doczekac :-):-)
troche jestem poddenerwowana bo wstydze sie wyskoczyc w stroj kapielowy, no ale szwagierka mnie pocieszyla ze tam przychodza jeszcze wieksze ode mnie wiec powinno byc oki ;-):zawstydzona/y: a trzeba wkoncu zaczac cos robic ze soba
Wisienka i jak po ćwiczonkach:-) ja jak w Turcji byłam to brałam udział w takich ćwiczeniach piękna sprawa:-)

dzien dobry!!!
ja krotko dzisiaj bo maly chyba zabkuje!!
nie wiem ale wczoraj plakal jakby go ze skory obdzierali-teraz wiem co kathe miala na mysli :(
posmarowalam zabki zelem raz potem 2 i 3 no i jakos przeszlo ale od rana znowu to samo no i rzadka kupe robi wiec jednak zeby podejrzewam, ohhhh!!!

ojojku współczuje kochana:-( oby było lepiej...

Witajcie!

Pogoda u nas super wkurzona jestem na maxa bo teraz dopiero wysyłają krzesełko FP gamonie ale z drugiej strony cieszę się bo 14 maja jedziemy do Turcji ale nie wiemy jeszcze czy do tego hotelu co chcieliśmy już na pazurki i do frycka się umówiłam
Najśmieszniejsze że mój ,mąż wraca 13 i znowu wylatuje z nami 14 chyba jajka mu w powietrzu eksplodują od tych lotów:-D

Zmykam zaraz na spacerek
A i Ola dzisiaj przewraca się pierwszy raz z brzucha na plecki i odwrotnie cały czas:-D

ale fajowo Beatko udanych wczasów...:-) a kurcze cos mi się chyba pomyliło bo byłam pewna ze mówiłaś coś o wrześniu październiku..hmm:rofl2: chyba sie zakręciłam:-)
Gratulujemy Oleńce przewrotów:-)

wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na noc:tak:wiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)

Dzielna grzeczna kochana Marysia;-)

Witam!

Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia :tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej:wściekła/y:
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi :wściekła/y::no::no:

Nienawidzę ich.....:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aluśka uciekaj z tego domu....;/

Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.

Iwcia witaj:-) pisz częściej;-)
witaj iwcia:tak:jak ma na imie malenstwo?

no i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszek:-Dnarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie:tak:

Marysiu a widzisz mama chciała mama ma:-) GRATULACJE:-)

Moja córcia ma na imię Madzia.Wczoraj wieczorkiem odkryliśmy pierwszy ząbek ale ile marudzenia on spowodował.:-(Mam nadzieję że przy kolejnych będzie już lepiej.

oo juz widze na suwaczku:-)gratuluje pierwszego zabka:tak:u nas tez marudzenie ale narazie jeszcze zaden si enie przebil, wydawalo mi sie ze tak ale jednak jeszcze musimy poczekac

reklama
Matik też miał asymetrię ale już się wyprostowało i o dziwo jak zaczął się przekręcać (nie miał wtedy jeszcze 4 m-cy) to przekręcał się na tę przeciwną stronę. Rehabilitantka nie mogła uwierzyć

Mamcie tak na szybko mam do oddania CERAZETTE czy któraś zainteresowana..bo jak nie to wpisuje to na głównym wątku ODDAM:-) bo kupiłam a nie użyłam ani jednej tabletki:-)
dajcie znać jak coś....
ja używam cerazette więc jeśli nikt się nie zgłosi to mogę być chętna na to opakowanie bo do gina mi zawsze nie po drodze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry