Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pusia jak tam nocka minela??????
). Co do zdrowia to gorączki nie ma tylko katar więc mam nadzieje że na tym sie skończy

YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku
Znacie to?? Moj Dominik tego slucha czasem i bardzo lubi, nawet zaczyna sobie podspiewywac jak to leci) Tylko ja jakos nie ufam tego typu utworom. Moze to ma jakis podprogowy przekaz??
![]()

daj znac jak po wizyciehv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro....

Witam.
Muszę się pochwalić. Dziś przymierzyłam kilka starych par spodni i się mieszczę!!! A już przed ciążą były na mnie za ciasne.
Z tym przesikiwaniem pieluch, to u nas nie jest kwestia złego zapięcia tylko pojemności, bo Tymek w nocy sika na potęgę. Dziś aż Mu się pielucha rozwaliła i żelki się posypałyWiększy rozmiar nie zdaje egzaminu, bo jest to samo.

Ja też jestem ;-)
Pogadałam z mamcią :-)
Szkoda,że przez telefon![]()
i jest generalnie kłótnia...bo ja mu kazałam iść ekg zrobić i ma zakaz chodzenia na siłownie do momentu przebadania sie a on się kłóci :-) hihih nie popuszcze mu...kurde...ja chce spać w nocy..a nei stresować sie
Musze jakos postawic na swoim...chyba najlepeij to w łebek walnąć![]()

ja ma pomoc
Z tymi uszkami to sie usmialam, bo pytalam lekarki - na szczepieniu - czy nalezy chronic uszka i powiedzila, ze dziecko ma tam duuuuzo wlosow i gdyby natura chcial by uszy chronic to by cos wymyslilai mowila, ze w wozku to nawet przed sloncem nie musze chronic, bo jest buda... i ze jak mam watpliwosci czy zakladac czapeczke czy nie to mam pomyslec, czy mi byloby ok, jakbym ubrala...

Dzien dobry!
Witam Was po beznadziejnej nocce, cos mi dziecko ostatnio spac nie moze. Obudzil sie o 2:30 i walczyl do 3:45 :/ Teraz tez juz nie spi :/
Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??

Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu
Podobno to do roku moze potrwac

Mam przyjęcie Kacperka w niedziele i myśle nad strojem-szybka jestem prawda