Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój szwagier kupił kilka dni temu własnie forda Galaxy. jest rewelacyjny dla rodzinki.. jjeeessssuuu jak mi się podoba to autko
apropos moje bejbi dzisiaj pierwszy raz samo siedziało przez kilkanaście sekund. potem jeszcze trzy razy powtórzył ten wynik i dość. może jutro znów się uda
ale jeste mega szczęśliwa jak to widzę....:-)

dziewczyny super avatarki:-)
karina to twoj maly w avatarku??suuuper zdjecie
sabina to bedziesz miala troche roboty ze sklepemale fajnie, nie ma to jak wlasny interesik
![]()
to jest starsza wersja od mojej ale ja jestem bardzo zadowolonaBeata, co do nosidelka to my mamy takie - tyle, ze granatowe
rewelacyjne nosidełko**Baby Bjorn** (358950911) - Aukcje internetowe Allegro
Hmmm, widzilam reklame filmu Sierociniec... wydaje sie extra! Daj znac jak jest naprawde;-)
My wlasnie obejrzelismy poprzedni odcinek LOSTow - jak ja lubie ten film![]()
lilka gratuluje!!!!!!
super samochodzik
my tez sie ogladamy za 7 osobowym, ostatnio wlasnie pokazuje mu galaxy to mowil ze super, ford robi dobre samochody !!!
wlasnie gadam z mama przez gg i wkleilam jej mojego avatarka
oto jej reakcja
Mama 20:43:09
ojejku ja sie przestraszylam oj
Mama 20:43:34
ja pierdziele oj
Mama 20:44:18
ja tu bpisze i widze cos okropnego ojoj zawalu dostane
![]()

Lilka gratuluje zakupu jak my szukalismy tez bralismy to pod uwage.
Co do Fordow to my mamy i jestesmy zadowoleni ( wczesniej byla prawie caly zcas Audii) ateraz mamy Ford C-max ale za pol roku chcemy kupic Ford S-Max![]()
Liluś gratulacje!!!!!!!! piekny jest:-):-)
Lilka super auto.
Mój mąż też marzy o Galaxy![]()
mój szwagier kupił kilka dni temu własnie forda Galaxy. jest rewelacyjny dla rodzinki.. jjeeessssuuu jak mi się podoba to autko![]()
Lilka gratuluje, piekne autko....
lilka...super autko

dla mnie to zcad heheee:-) choc mechanik nasz odradzal nam auto z tą skrzynia,bo jak sie cos popsuje to ful kasy to kosztuje...no ale 2 lata mamy naprawy za darmo to luzik ;-)