Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzieki za troske kochane jestescie
juz troche lepiej, dalej boli ale juz nie tak mocno,
maly mi troche wyssal, ale ciezko bo kanaliki pozatykane i niechce leciec i on placze i sie denerwuje, ze nie leci
no ale co chwile go przykladam na zmiane z kapusta i czuc juz ulge.
Rano to ja chodzic nie moglam, bo mimo stanika i tak mi skakaly
no bol okropny............
.

... i to na tyle... siedzi z podparciem, sam to sie chwieje na boki
tyle, ze mamy 2 zabeczki

ale uwielbiam spacery... A Oskar jz jest tak zainteresowany wszystkim, ze tylko smieje sie i zachwyca w glos - jadac wozkiem, supeeeer!!Dobrze że już lepiej oby całkiem przeszło.
My wróciliśmy ze spacerku . Kacperek pospał a ja z Mężulkiem powspominaliśmy dawne czasy hihi a było co wspominać w końcu jesteśmy razem od 2000 roku :-)

biedny moj danny, jak zaczne gadac to nie moge skonczyc a ten pozniej chodzi niewyspany do pracy.
tatus wroci pozno, bo jest ba pokazie i potem bbq ze nawet obiadu nie musze gotowac.Pusia to dlugi musial byc ten spacer, bo faktycznie macie co wspominac :-)
ja tez czasem lubie sobie powspominac, ale to zazwyczaj w lozku przed snembiedny moj danny, jak zaczne gadac to nie moge skonczyc a ten pozniej chodzi niewyspany do pracy.
ja tu dzis zerkam co chwile bo nie mam co robic, a wlasciwie nic mi sie niechce robictatus wroci pozno, bo jest ba pokazie i potem bbq ze nawet obiadu nie musze gotowac.

;-)pusia moj by sprobowal zasnac to nastepnego dnia on sam by gadal do siebie, bo bym sie nie odzywala;-)
tez ide kapac maluszka
ale chyba muszę iść mu na pomoc