Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
anulka zapomnialam, sprobuj podac malemu to lekarstwo w tej pipetce po infacolu, przynajmniej u mnie sie sprawdza, calpol itd mu w niej podaje, bo tak to lyzeczka jak zapodawalam to wypluwal zawsze albo sie krztusil.

Wisienka, no proszę:-) Wiedziałam, ze kiedyś zmienisz zdanie:-) Mam nadzieję, ze Davidek będzie miał siostrzyczkę:-)
Pusia, oby Kacperek ładnie spał po takim jedzonku:-)

hmmm, nie pomyslalam, dzieki:-) musze kupic Infacol![]()
Kup pipetkę w aptece. Może faktycznie to będzie lepsze.
) potem zupke (marchew, ziemniak, pietruszka, brokul + piers kurczaczka + pol zoltka) ...zero uczulen itp... no i czuje sie dobrze, nie ma zadnych dolegliwosci - jak bol brzuszka czy temperatura, tyle ze po prostu brak kupki... a jak juz pora to w takich mekach... A widac, ze w sumie przypomina sobie o kupie i jest chwila, ze steka steka, ale ze nie idzie to zapomina i nastepnego dnia czy za kilka godzin znowu... ale czasy ze kupka byla jak baczka pusil, i leciutko szla to juz minely... Je jak facet i powinien kupke robic jak facet... och, ale sie wyzalilam:-

w tym tygodniu juz drugi raz mi sie sni ze K. mnie zdradza
pierwszy raz,chyba 2 dni temu sen byl tak realistyczny ze jak sie obudzilam ledwo moglam odroznic czy to jawa czy to sen
bylam tak wsciekla ze powiedzialam K.ze jakby byl w domu to normalnie by dostal zrypke
a on ze mial kumpla ktory z dziewczynami zrywal jak mu sie takie rzeczy snily
normalnie jak jeszcze raz mi sie to przysni to wezme lubego w obroty![]()
U nas parno, chyba burza bedzie...

Testy na alergię też muszę sobie zrobić, sąsiadka robiła prywatnie i za wszystko zapłaciła 80zł

Wisienko ja nie mam.Namawiam cały czas męża.Ale moja kuzynka ma i ona wlewa surową i taką daje dziecku później.Nic się Kamilkowi nie działo i nie dzieje po tym.
Tak więc myśle,że możesz taką dać.
Aluśka zakumałam
Ładnie ładnie szaleje młoda
A co z pieluchą,Dalej macie?
Aha i prosze napisz tego linka do ramek.
Dziewczyny mówcie co chcecie zobaczyć w linkowni.
I wklejajcie przydatne linki
Ladinko no to tak jak ja
Najchętniej to bym wyrwała wszystkie i wstawiła sztuczne![]()
chyba zacznę normalnie przefiltrowaną. Chociaż jak Damian dał mi do spróbowania dwie wody, przefiltrowaną i mineralną (nie wiedziałam która jest która) to ta pierwsza była jakaś cierpka.jeszcze mam pytanie
czy tylko ja tu jestem z karmiacych piersia ktora nie dostala jeszcze okresu?
Anineczko
ale wiesz co z tymi implantami tez nie taka latwa sprawa. Ja teraz mialam dwa zeby wyrwane i musze cos wstawic, myslalam , ze jak sobie wstawie to juz spokoj do konca zycia. A tu slysze, ze sa takie akcje, ze kosc pod implantem zanika
i ze trzeba kosc pozniej wszczepiac
Wiec sie tak nie spiesz z tym wyrywaniem
;-)
biedny Oskarek :-( przytul go mocno odemnie
moj teraz robi co 3 dzien jak wprowadzilam inne jedzonko, jest gesciejsza niz normalnie ale dalej papkowatej konstystencji wiec mam nadzieje ze nic sie nie zmieni.
w ogole teraz tak cicho idzie ze tylko po zapachu wiem ze kupka poszla
a z ta pipetka to faktycznie dobry pomysl, jak nie masz infacolu to bez sensu go kupowac, lepiej sama.