Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Na cycka obudził się o 1:45 i następnym razem o 4:50. Spał do 6:00 no i potem to już cycek i cycek. Gdyby nie to że usnął tak późno to można by powiedzieć że nocka niczego sobie no ale licząc że usnął po 23 i obudził się już o 1:45 no to za wiele nie pospał po butli :-(. Spaliśmy w osobnym pokoju i było kilka pozytywów że byliśmy osobno 

.Aniulko ja stawiam na kasze manną.Już kilka razy to powtarzałam,ale chyba nie zauważyłaś.Odstaw ją na dwa tygodnie.Nic mu się nie stanie jak jej przez moment nie będzie jadł,a ty się przekonasz czy to to
Zamiast tej kaszy możesz dodać do zupki ciutke kleiku ryżowego.
no i daje ten syrop, ponoc po nim efektow nie ma tak od razu tylko po jakims czasie...

Czy tylko ja jestem taka opóźniona i daję małej jeszcze samego cycka i od czasu do czasu herbatki ?

Joł lejdis
U nas nocka dziwna.Po 24:00 młody z marudyzmem się obudził.Nie był głodny,ale tak jakoś niezadowolony był.Przez ponad godzine gadał,marudził....nie dał starym skończyć
Idę po kawusie![]()

Amanda obudziła się 2 razy a za 3 razem to już si rozbudziła i nie chciała w ogóle zasnąć i nie śpi do tej pory

czyli tak od godziny 7.00 ale i tak dobrze że nie tak jak któregoś razu od 4.00
ale najlepsze jest to że dzisiejszą nockę od godzi.21.30 do 1.30 przespała w swoim łóżeczku
:-)Jolie nawet nie zobaczysz kiedy a nocki Wam się już całkiem unormująDzień dobry
Tymon śpi, więc zaglądam. U nas nocki powoli się normują, nawet bardzo powoli. Młody budzi się na mleko po 23, później między 3 a 5 i rano, tak jak Damian wstaje do pracy - ok. 7.30. Czasem przebudza się nad ranem i marudzi, ale daję Mu smoczek, obracam na bok i znów zasypia.
Aluśka spokojnie. Macie czas. Ja zaczęłam dawać Tymkowi inne jedzenie, bo marudził, jak był z nami w kuchni, my jedliśmy a On nie. Do tego ruszał ustami jakby żuł gumę i na widok łyżeczki szeroko otwierał buźkę. A teraz jak widzi, że coś dla Niego szykuję to jest taki podjarany, że jak ja bym taka podekscytowana była, to bym już sikała po nogach.

skąd ja to znamJoł lejdis
U nas nocka dziwna.Po 24:00 młody z marudyzmem się obudził.Nie był głodny,ale tak jakoś niezadowolony był.Przez ponad godzine gadał,marudził....nie dał starym skończyć![]()