Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Larvuniu pewnie że tęskniłyśmyczesc mamuski
tydzien zlecial smerfastyczniepraca- marcelek - dom
teraz czekam na kolezanke kawe wypijemy bo cos cisnienie spada, deszcz zaczol padac a rano bylo tak slicznie...., no a wieczorkiem jak Bąbelek zasnie to bedziemy robic pazurki :-)
poczytam zaraz pokrotce co u Was
...tak apropos tesknilyscie za mna??![]()
.....

Dziewczyny współczuję Wam bardzo. Ja mam luksus w porównaniu z tym co Wy przeżywacie.
No pięknie. Aluśka zuch dziewczyna z Ciebie.
Ja uważam, że jeżeli nic nie pomaga a wzięcie na ręce tak, to można wziąć dziecko na ręce, ale jak tylko się uspokoi to od razu odłożyć z powrotem.
U nas właśnie jest burza.
My po spacerku. Znów złapałam gumęto jakieś fatum. Najechałam na pinezkę, którą jakiś ch...m rzucił na chodnik. Kurde jedna pinezka i akurat musiałam na nią najechać. Wstąpiłam do sklepu rowerowego po dętkę (w takich sytuacjach jestem bliska łez) a pan na to, że nie mają takich nietypowych rozmiarów i życzy mi powodzenia w szukaniu. Wkurzył mnie tym jeszcze bardziej. A na koniec z uśmiechem na ustach powiedział, że strasznie mu przykro, że nie może mi pomóc. Tak, akurat. Pewnie się cieszył, że nie ma dodatkowej roboty, bo bym go prosiła o zmianę dętki w kole, bo tak naprawdę zapasową dętkę mam w domu, tylko chciałam kontynuować spacer. Zadzwoniłam do Damiana, pożaliłam się, po czym wzięłam się w garść. Poszłam do domu po chustę
i z powrotem na zakupy. Nałaziłam się i jestem padnięta.
no i ty to cwana jestes-juz chcialas pana w sklepie wykorzystac, zeby ci kolo wymienial 

a co z Mattim nie tak ze dali ci ten test?
jak wyjdzie ze ma to uczulenie to przynajmniej zaoszczedzisz na mleko, bo bedziesz dostawac za darmo :-):-);-) zawsze to jakis plus

a wczoraj tez byla, chyba po kaszce go tak wzielo 

;-)