Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wciagajace jest
Pusia ja to juz powoli wymiękam, czasami to juz z tych nerwów w nocy to się poryczę i z tego niewyspania to w dzień też juz mi chęć do wszystkiego odbiera![]()

ladina a ile miesiecy miala Viki jak ja oduczyliscie?
lilka czytalas ten artykul na pudlu o andrzejewicz?
ja im o tym donioslam
Przeczytalam ten artykulna poczatku jak pojawila sie nagonka o niej to nawet wspolczulam ze tak jezdza po dziewczynie ale potem jak obejrzalam kilka rzeczy i wczytalam sie wiecej no to przyznalam racje
Mysle ze ona jest zdania nie wazne co mowia byleby mowili.Dla mnie dziewczyna jest porazka
witam!!
my po lekarzu i dostalismy tabletki zeby zrobic test czy maly jest uczulony na laktoze-to dla zaspokojenia mojej ciekawosci no ale niestety w aptece nie mieli wiec zamowilam i dobieram je jutro.:-(
jezeli maly ma uczulenie to przechodzimy na mleko sojowe-oby to nie bylo to!!!
no i mam isc w najblizszym czasie sprawdzic wage malego jezeli powiedza mi ze za malo przybral, badz schudl to spowrotem do gp a od niej dostane skierowanie do pediatry!! niestety taka maja polityke jakby nie mogli mnie odrazu do pediatry wyslac
wisienka-to ladna z ciebie donoscielka!!
apropos gosi-to porazka i zenada!!
w zyciu nie nazwalabym jej artystka
karina-co do rumianku to zdania sa rozne, bo na ropiejace oczko mattiemu nic nie pomagalo a wlasnie napar z rumianku pomog-wiec poprostu trzeba probowac!!
Asix i jak wiadomo czy brzad jest uczulony????Czy jeszcze nie robilas????
czesc mamuski
nadrobie was pozneij bo ide dzieci na dwor wywalic
czuje sie nadal masakrycznie,wczoraj siedzielismy caly dzien w domu bo zatoki mam zawalone
gardlo mnie boli,troszke mniej bo moge przelykac ale i tak nie jest ok
dosyc smecenia
Wisienkaty donosicielu
osobiscie dla mnie pani A.nie istnieje,jak na vivie leci jej piosenka to przelanczam na inną stacje
a to co czytam na Pudelku za co ona sie ma,ten zlot gosiomaniakow,znecanie sie nad nastolatkami,dawanie jakichs kar i wogole....dla mnie to pustak do kwadratu
Zapendowska ma racje co do niej,pozatym ta Pani ostra jest ale jest szczera
a wogole to porazka bo niedlugo Eurowizja a my jakiegos konia wyslalismy
w szoku jestem.....ja to maniaczka Eurowizji,zawsze ogladam,zawsze zyje nadzieja ze wygramy,a tu wysylaja babe(?) ktora ma glos jak facet..buuu
dziewczyny a ktorego jest Eurowizja??wiecie cos??
Lilka i jak sie czujesz juz lepiej????
czesc mamuski
tydzien zlecial smerfastyczniepraca- marcelek - dom
teraz czekam na kolezanke kawe wypijemy bo cos cisnienie spada, deszcz zaczol padac a rano bylo tak slicznie...., no a wieczorkiem jak Bąbelek zasnie to bedziemy robic pazurki :-)
poczytam zaraz pokrotce co u Was
...tak apropos tesknilyscie za mna??![]()
Larvunia jasne ze tesknilysmyna pewno przy tylu obowaiazkach czas ci leci jak zwariowany;-)
My po obiadku (pierwszy raz od paru miesięcy zjadłam żółtego sera , aż sie boje jak na to zareaguje Kacper .... oby było dobrze).
Uffff jestem padnięta
I jak Pusia bylo w pozradku po serku?????
Ufff, dopiero usiadlam przy kompie... zaraz poczytam co u Was...
Oskar juz zasnal, dzis sprzatalismy domek, potem zakupy i tak zlecialo... a pod wieczor znowu meka z kupka... ale pocieszam sie - nie wiem czy slusznie - ze moze bedzie kupa szla ku lepszemu, byla wczoraj - mala twarda, z placzem... ale dzis tez kawalek poszlo, tez placzi widac bylo, ze naczynko peklo, bo przyuwazylam na skorze ciut krewki... no ale poszlo... po kapaniu - chcialam dac Oskarkowi czopka - zeby troche rozmiekczylo - i biedny jak tylko poczul... to zaczal stekac i znowu placz, ale cos wystekal... i ta ostatnia porcja byla juz bardziej miekka...
dobra zmykam poczytac;-)
Oj Anulka jak mi szkoda malego tak sie meczynapisz przynajmniej nastepnym razem ze unormowalo sie wszystko i jest juz lepiej
A ja pokaże filmiki z kacperkiem
Tu taj ala raczkowanie na płasko (raczej pełzanie hahah)
YouTube - Ala raczkowanie
Nowa czynność w której Kacper się zakochał ćwiczenie dupci na kolankach - rusza sie w przód i tył
YouTube - Gimnastyka
Pusia ogladalam filmiki zreszta z mezem i oboje zachwyceni jestesmy Kacerkiem superPozatym jak on uroczo wyglada:-)
pytanko , czy wróciłyście już do wagi sprzed ciąży? Jeśli tak to może jakaś skuteczna dieta lub cosja w ciąży przytyłam 22 kilo
,zaraz po porodzie znikło 10 , w ciągu następnych dwóch miesięcy kolejne 8 , ale od 4 miesiecy waga stoi i ostatnich 4 za choinke nie moge zgubic
nie mówiąc nic o pozostałym brzuszku tzn. nadprogramowych centymetrach
masakra . może jakas rada :-)
Dzunia ja nie stety jeszcze nie we wtorek ide do gina na kontrole to zwaze sie i bede wiedziec teraz ile mi pozostalo ale walcze jeszcze z centumetrami w obwodzie brzucha i ze zwisajacym dolnym placie brzucha jest wstretny.:-(nie mowiacze trzeba tez zbic z ud i tylka.Tak mysle ze mam okolo 6 kilogramow.
Dziewczyny mialam szesc stron do przeczytania ale Wy pedzicie
Tak wogole to dzien dobry zaraz ide na sniadanko mezus robi.
Ja jak zwykle obudzilam sie polamana i obolala nie wiem skad to jest ale juz od jakiegos czasu tak wstaje caly kregoslup mnie boli i za nim rozchodze to to poruszam sie jak stara babcia.
Jutro mam koniki super nie moge sie doczekac
Buziaki
dzien dorby
witam sie z kawką
i zaraz spadam na fitness,a pozniej o 14 z czarkiem
pogoda nędzna wiec nie jestem szczesliwa cholera
miłej soboty

.