Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
woman, sabinka-kawke???

Lilka hehe.........jednak ja zgaszę światełko
Kurcze dziwna ta słuzba zdrowia u was tez jest
achhh co bede to sie mądrzyć
o tym tez słuchałam,ale ja w to nie wierze.
no ale zycze chłopaka heh,dla kontrastu
ale najważniejsze zeby zdrowe,a płeć to dodatek
moje takie zdanie
DOBREJ NOCY JESZCZE RAZ
WIDZE za masło maślane napisałam,ale lilka chyba zrozumiesz
to ta godzina juz heh
ok spadam do wyra.
proszę rano z kawą na mnie czekać,bo pewnie nietomna bede hehe

hihiiii

Lilka szkoda ze oddajecie auto kurcze tak to nieraz jest ze cwaniaki przekrecaja liczniki, my mielismy kiedys podobnie.
Mma nadzieje ze odda wam kase bez problemu. Spojrz Lilka z innej strony skoro tak sie stalo teraz to nastepny jaki kupicie bedzie duzo lepszy i jeszcze bardziej spodoba ci sie bardzo czesto tak jest.

teraz wiadomo dlaczego)
Liluś bardzo mi przykro z powodu tego auta :-(. A facetowi to bym normalnie jaja urwała
Dziś nie za bardzo jest się czym chwalić jeśli chodzi o nockę:-(. Kacperek dał nam trochę popalić ... chyba za szybko się cieszyliśmy no cóż sa lepsze i gorsze nocki ale przynajmniej widać światełko w tunelu.

Lilka, nie masz co mieć wyrzutów sumienia z tym autem. Ja jak kupowałam swoje poprzednie to z mechanikiem pojechałam i dupa z tego wyszła, bo nawet on nie zauważył feleru. Byłam wściekła jak nie wiem co.
tez bym sie wsciekla...ale nie wszystko mozna sprawdzic na miejscu...
ja tez poproszę Asix
puszczalska z mlekiem u cukrem :-)
dziekujemy za gratulacje
ide dac obiadek prezesowi bo sie obudził
Cześć:-)
Lilka, nie masz co mieć wyrzutów sumienia z tym autem. Ja jak kupowałam swoje poprzednie to z mechanikiem pojechałam i dupa z tego wyszła, bo nawet on nie zauważył feleru. Byłam wściekła jak nie wiem co.
Karinka, to nie u Ingi jest AZS tylko u Piotrusia Elbry:-(. U mnie tyko Amba to ma:-(

niezle was facet zrobil z tym samochodem. Dobrze ze mozecie oddac. 
to chyba zadna by sobie tego nie wymyslila, ale mi w ogole nie dal sie poznac z tej strony. Jak dlamnie jest najkochanszym facetem i ojcem na swiecie, to jak byl w przeszlosci staram sie nie myslec, bo po co? to bylo kiedys,. wazne jaki jest teraz.
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Mam lekkiego stresa, ale glupio by bylo odmowic przyjscia na impreze urodzinowa.

i ze taka diete najlpeiej wprowadzic pol roku przed planowanym poczeciem ,wiec laski wiecie co robic