Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asix jutro dannego siostra ma urodziny i wyprawia je o 16, wiec ide samamam nadzieje ze Danny szybko skonczy prace i do mnie dolaczy, pierwszy raz pojde do jego rodzniny bez niego, no ale glupio bylo odmowic
a emotikonka swietna
ide cos zaczac gogtowac na obiad poki mam okazje :-) dzisiaj bedzie pomysl na roladki
tak pozatym to jestem wscieklana dniach mierzylam sie i mam o 3 cm mniej w pasie i 3 w biodrach a dzisiaj weszlam na wage u mojego ginekologa i wychodzi na to ze sprzedz 2 miesiecy jak bylam u niego mam kilogram wiecej
zalamalam sie jak to mozliwe.
czesc dziewczyny
nie poczytam bo mam nerwa, mialam rozmowe z tesciami i ,mnie poniosloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a teraz najchetniej w cos albo kogos bym przywalila![]()
wlasnie nagralam 2 filmiki :-):-) tym razem sa o wiele wiele lepszej jakosci))
bujam sie YouTube - Dav
raczkuje YouTube - Dav2
Hejkkaaa mamuśki.
Chciałam się tylko pożegnać na ponad tydzień :--
-(
Od jutra nie będe mieć neta bo zmieniamy operatora. i niewiem kiedy dokładnie nam podłączą znowu. bo teraz jest długi weekend i lipa się zapowiada.
Po poworcie na BB napsize co z małym i jego dietą.
Także do usłyszenia laseczki. I nie zapomnijcie mnie;-)
Żebym miała gdzie wracac
Bajjj
To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(
dziś to mnie nikt nie pobije..dzien dooobbrrryy:-)
Dawid śpi Kapik śpi a ja nie:-( buuuuuuuuu

pusia-widze, ze masz emoticonki![]()
Wisienko fajowe filmiki. Widzę, że Davidka nic tak nie ciekawi jak plastikowa butelka z woda- słodki

chcialam wczoraj nagrac jak raczkuje i nic, stal i sie tlyko kiwal ta dupcia podniesiona do gory, a jak pokazalam mu butle to zaraz do mnie przyszedl ;-):-)Wisienko
obejrzalam filmiki, niezle ma postepy Dawidek, moje kluchy szybko sie zniechecaja, teraz wlasnie probuja raczkowac, ale u Gucia to raczej lot jaskolki niz raczkowanie:-):-)

wazne ze probuja 

Oj Lilka wspolczuje sa takie gnoje na tym siwecie ze za wszelka cene chca tylko kase zbic.My kiedys jak kupowalismy nasz pierwszy samochod tak nacielismy sie ze szokkupilismy totalny wrak od tamtej pory jezdzimy z naszym dobrym kolega ( oj jest cholernie dobry jezeli chodzi o samochody) i oprocz tego zawsze jedziemy na diagnostyke i samochod jest sprawdzany chyba pod kazdym wzgledem.
Mam nadzieje ze mimo tego da to sie jakos ruszyc.
A temu skurczybykowi ( bo nie chce klnac) mam nadzieje ze ten komis padnie zreszta jest na dobrej drodze bo jak Was tak potraktowal to innych tez tak musial.A takie opinie jednak bardzo szybko rozchodza sie w koncu najlepsza reklama jest poczta pantoflowa![]()

Lilka jest taki przesąd że jak się czegoś odmówi kobiecie w ciąży to później tego kogoś spotka jakieś nieszczęście więc facet powinien się już bać![]()
a i wiecie cos moze o zielono mi jak tam jej ten 2 synek?
u nas w koncu slonce!!!!!
zapraszam do mnie jakby ktos mial ochotke ;-):-)
a gdzie annineczka?
?