reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Aha jesli chodzi o Anineczke to cos mi sie kojarzy ze ktoras z dziewczyn miala zmieniac operatora internetu i mialo jej przez pare dni nie byc. Byc moze to wlasnie Anineczka :))
Domis spi, a ja boje sie wyjsc z pokoju bo sie bzdur ostatnio naczytalam :rofl2:

uuu to jakos to ominelam bo nic nie wiedzialam ..
Anineczko wracaj jak najszybciej :happy:

reklama
hahaaaa
Anulka ogladalas wczoraj rozmowy w toku jak ten polak wzial sobie za zone chyba wietnamke i ta mu skarpetki zaklada i w resto plaszcz zdejmuje??
no lałam z tego
i te moje ''dziekuje''tak mi sie kojarzy hahaa
ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie :laugh2: ) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy :rofl2:

he, he..... no to masz wytlumaczenie jak trza:laugh2::-p:laugh2:
A Karol juz dobrze mowi po norwesku?

Rozmow w toku nie ogladalam wczoraj... bylismy na zakupach... ale uwilebiam oglada je...:tak::tak:

Anitt, Lilka... to Elbra zmienia operatora, nie Anineczka:no:

Hejkkaaa mamuśki.

Chciałam się tylko pożegnać na ponad tydzień :-:)-:)-(
Od jutra nie będe mieć neta bo zmieniamy operatora. i niewiem kiedy dokładnie nam podłączą znowu. bo teraz jest długi weekend i lipa się zapowiada.
Po poworcie na BB napsize co z małym i jego dietą.
Także do usłyszenia laseczki. I nie zapomnijcie mnie;-)
Żebym miała gdzie wracac:sorry2:

Bajjj

To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(

mykam na moj serial (na wspolnej:-p)

zajrze za chwilke i juz chyba powiem dobranoc, bo ostatnio chodze spac po polnocy, a potem jestesm caly dzien spiaca...

No i Oskar jakos ostatnio gorzej spi... budzi sie, palcze... ach, te zabki... to samo bylo jak wychodzily dolen jedynki:baffled::baffled:

Anulka moj Karol juz po dwoch kursach norweskiego
dla poczatkujacych i potem stopien wyzej dla bardziej zaawansowanych
no i pracuje z norwegami wiec juz szprecha :)

pakowalismy w neigo kase bo to on narazie pracuje,a ja i tak z dziecmi wiec...mam czas,choc sie wkurzylam ostatnio ze nic nie umiem i sie ucze :tak:
mowisz serial?? ooo to lece :-)

Czesc dziewczyny

Ale mam dzisiaj piekielny dzien maly caly czas marudny ze wysikac sie nie moge a dodatkowo po godzinie 19 to juz wogole caly czas plakal jak diabli.
Sadze ze przez zabki bo wszystko tak zawizecie pakuje do buzi i gryzie posmarowalam mu Dentinoxem i dalam Viburcol:-(przed chwila wykaplaismy jego i jest ciut spokojniejszy mam nadzieje ze zasnie bo spal mi tylko jeden raz z 15-20 minut

bry wieczor kochane

dzien zlecial dzis bardzo szybko. Niespodzewanie tesciowa zaprosila nas na obiadek wiec popoludnie bylo u niej.... wrocilismy zbyt pozno bo ok 20.00 i Bąbelek mial problem z zasypianiem pozniej- dopiero usnol a sie wiercil ze szok... Zawsze zasypia najpozniej po 19.00 a dzis po 21.00 :dry: i ledwo ledwo...

dziekuje WAM kochane za wypowiedzi na moje posty :tak: Przeczytalam wsio ale wybaczcie niechce mi sie kazdej z osobna odpisywac sporo tego bylo....
pedze do kuchni zaraz kolacyjke robic sobie i mezulkowi :rofl2: Wiem ze jedzenie o poznej porze nie wskazane, no ale jakos zlecialo a mnie ssanie sie wlaczylo :sorry2:
no i NADAL NIE PALE, choc uwierzcie ze jest ciezko.... zwlaszcza gdzie wokolo pala.

milego wieczorka kochane!!! i do jutra :laugh2: mam wolne wiec bede z Wami do niedzieli :rofl2:

reklama
lilka super ze z maluszkiem wszystko dobrze, zobaczysz ze urodzisz slicznego silnego chlopaka !! :-);-) dobrze ze po czesci sprawa z samochodem sie wyjasnila, a za 4 katy trzymam kciuki!!!
tez bym chciala kupic wlasny domek, ale sa tu strasznie drogie, a moj az tyle nie zarabia aby dostac kredyt :sorry2: :-(

anulka tez wlasnie chcialam napisac ze to elbra zmenia operatora, a z annineczka nie wiem co sie dzieje, juz 2 czy 3 dni temu sie pytalam jak rano sie nie pojawila, pamietam ze cos wspominala o imprezowaniu, ale zeby az tyle dni? :-D
(tez uwielbiam na wspolnej, ach teskni mi sie za moimi serialami)

Do góry