Beata34
Fanka BB :)
dokadnie
I życze zdrówka dla Oleńkipewnie boili ją to ropiejące oczko:-(
Pewnie tak bo jest marudna a z tą biegunką myślałam ze może od brokuł dlatego pytałąm Was ale jednak nie to te zębiska

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokadnie
I życze zdrówka dla Oleńkipewnie boili ją to ropiejące oczko:-(

.Teraz aby to odzyskać to musiałabym wziąć przerwać wychowawczy i iść na urlop wypoczynkowy co za bzdury

beat ..........duzo zdrowka dla olenki , a moze dasz jej babana to zawzsze zatwardza troche kupy , moze jej pomoze
tzn z 5 kup na 2 zeszła

)ale wieje jak szok dlatego biedna miała całą budkę zaciągniętą i nic nie widziała ale to ze wzglądu na oko.A i kombinezon jej zimowy kupiłam fajowy taki dziewczęcy
teraz to nie wiem ale ze 2 miesiące temu nie.Myślę że całkowicie jeszcze napewno nieczy waszym dzieciom zroslo sie juz na 100% ciemiaczko to przednie ??
i co robicie z tortem na 1 urodziny czy dzieci moga jesc cos takiego
Mirka ja kupię torta bo ja z tych co nie pieką i raczej ze względu na masło, śmietany, jaja i inne nie dam spróbować bo będzie chciała więcej a jej to już napewno nie wolno
Elbra to tak samo z kupa jak u nas mega sraczkau mnie to Piotrek jak je dużo brokułów na obiad to ma wlasnie "sreczkę";-) i takkaaa bardzo zieloną w dodatku
spadam zaraz do gina bo jestem umówiona na wizytę
A mały jest na spacerze z babcią (czytaj z panią teściową;-))