Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Liluś super że Gabryś tak ładnie śpi w nocy![]()
też bym tak chciała
A karmisz go piersią czy butelką?
bo z dziewczynami wstawalam srednio co 2 godziny...co mnei dobijalo,bo ledwo zasnelam a tu znowu pobudka...

padam przelotem. Mamy teraz urwanie głowy i zero czasu na cokolwiek
Mirka ja mam Coneco Zenith i jestem zadowlona bardzo! A szwagier ma ten fotelik Meggy i też jest bardzi dobry mimo ze za 130 zł![]()

dobrze, ze robie dopiero 16,11 to jeszcze mam czas was troche podpytac
, no Gabik spi ci cala noc-to extra!! przy trojeczce to moze troche w nocy odsapniesz nie??
no i nie przejmuj sie ja tez naadal nie sypiam w nocy i wstaje do malego, bo zawsze cos jak nie zeby, to osatnio pieluchy mu w nocy przeciekaja(uzywamy pampers 4+), no i w zyciu sie nie wyspie!!
no ale taka nasza rola, pocieszam sie, ze zaraz to moze minie

)

zaraz wyjdę z siebie i stanę obok

Liluś super że Gabryś na cysiu tak ładnie śpiAluska,Anulka Gabrys jest tylko na piersi:-) jeszcze ani razu nie dostal butli,co dla mnie jest wyczynem,bo corki dokarmialam juz butla a nawet powoli przestawalam karmic piersia
Gabrys tak pieknie spi na piersi,ze ja,ktora kocham spac sie wysypiam:-):-)
dla mnie to nowosc,ze dziecko na piersi tak moze przespac nocbo z dziewczynami wstawalam srednio co 2 godziny...co mnei dobijalo,bo ledwo zasnelam a tu znowu pobudka...
dlatego karmienie Gabriela sprawia mi przyjemnosc:-) a z dziewczynami to byla dla mnie tortura,bo w sumie moglam non stop z cyckami na wierzchu latac
i dlatego wiem,ze Gabriela troszke pokarmie,jak dlugo nie wiem,ale conajmniej do stycznia bedzie na bank tylko na piersi,bo od stycznia jak bede wybywac na kurs to 5 godzin w domu mnie nie bedzie,wiec prawdopodobnie na ten czas bedzie dostawal butle modyfikowanego
ale do stycznia jeszcze troche czasu ,to sie zobaczy jak bedzie![]()

aby tak dalej

oj strachu się pewnie najadłaś co nie miara współczuję

............sobie również
;-)Elbra ja właśnie taki fotelik jak Ty masz chciałam kupić Amandzi ale znajoma mi odradziła bo stwierdziła że dziecko strasznie się w nim poci, przez materiał którym jest obszyty,padam przelotem. Mamy teraz urwanie głowy i zero czasu na cokolwiek
Mirka ja mam Coneco Zenith i jestem zadowlona bardzo! A szwagier ma ten fotelik Meggy i też jest bardzi dobry mimo ze za 130 zł![]()
może jako użytkowniczka tego modelu powiesz mi jak u Ciebie się sprawuje i czy to prawda co usłyszałam

i ma 56cm :-)