Witam Kochane z rana

Amandzie wczoraj brzusio bardzo bolał tylko nie wiem po czym:-(
Strasznie bidulka płakała i prężyła:-
-( no i jak tak się prężyła to dużą ilość bączków zaczęła z siebie wydalać, do tego bardzo często robiła wczoraj kopkę ale nie na żadko więc biegunkę wykluczyłam
Dałam jej espumisan to trochę jej pomogło i była spokojniejsza:-(
Myślę i myślę i nie wiem co było tego przyczyną:-
-
-
-
-(
Więc Kochana nie przejmuj się tak wagą bo według mnie ładnie Iguś wazy 
Może dla tego że tak jest bo dużo sie rusza i szybko spala nagromadzone kalorie i dlatego też mało przybiera albo po prostu taka jego natura

Koleżanka z osiedla ma synka z 18 września07 ( i jest zdrowiutki ale drobniutki) chudszy od Amandzi która 9 kilo nawet pewnie nie waży
No ale o tym sie dowiem 26.11 bo idziemy na bilans

;-)
Amandzie od kilku dni (chyba już od 4) usypia tatuś bo ja mam zamiar przestać ją karmić a czasami kończyło sie na tym że usypiała mi przy piersi więc żeby nie wymuszała na mnie podania jej go Przemek ją kładzie spać i idzie mu to doskonale

a robi to taki wkłada ją do łóżeczka cos do niej miłego mówi i wychodzi trochę Amandzia pomarudzi ale potem szybko zasypia

Także mój chłop ma talent do usypiania
do tego musze sie pochwalić od kąd m. usypia robi tylko jedną pobudke o 3.40

;-)
Women ciesze się że zaczęła Ci sie ukłądać

i znalazłaś pożądnego faceta

Tak trzymać

Dużo szczęścia Wam razem życzę 
;-):-)

Amandzie wczoraj brzusio bardzo bolał tylko nie wiem po czym:-(
Strasznie bidulka płakała i prężyła:-

Dałam jej espumisan to trochę jej pomogło i była spokojniejsza:-(
Myślę i myślę i nie wiem co było tego przyczyną:-
Misia ostatnio lekarka mi powiedziała że lepiej jak dziecko jest szczuplutkie niż za grubeDziewczynki, witam się sprintem.
Chciałam wam powiedzieć że Igi waży 9600 gram. Martwię się :-(
w porównaniu z Wikiem i waszymi pociechami to jest chudzinką.

Koleżanka z osiedla ma synka z 18 września07 ( i jest zdrowiutki ale drobniutki) chudszy od Amandzi która 9 kilo nawet pewnie nie waży

No ale o tym sie dowiem 26.11 bo idziemy na bilans

Elbra dyplom nie zając nie ucieknieMam jeszcze pytanko do Was...........jak teraz zasypiają wasze dzieci??
Bo Piter zawsze zasypiał sam. Tzn kładłam go i wychodziłam z pokoju - czasem kilka razy trzeba było wrócić i go położyć bo wstawał ale tak po 5-10 minutach usypiał. a tearz lipa.
kłade go do łóżeczka jak zawsze ale ktoś musi go trzymać za rączkę i jakiś zcas było tak że 3 minuty ii już spał. a teraz potrafi nas tak trzymać za rączkę 30 minut i jeszcze nie zaśnie. i się już wkurzam
Dlatego pytam z ciekawości czy kładziecie dzieci i po porstu same zasypiają nie widząc was itp? czy jak ?
Bo ja już czytam ksiązkę "uśnij wreszcie". bo nie mam zamiaru dłużej stać nad nim i trzymać go za paluszek![]()
A tak ładnie mi zawsze usypiał![]()

Amandzie od kilku dni (chyba już od 4) usypia tatuś bo ja mam zamiar przestać ją karmić a czasami kończyło sie na tym że usypiała mi przy piersi więc żeby nie wymuszała na mnie podania jej go Przemek ją kładzie spać i idzie mu to doskonale

Także mój chłop ma talent do usypiania

Duża dziewczynka z Oleńki rośniedzień dobry:-)
Byliśmy na bilansie i szczepieniu
Ola ma 76,5 cm i waży 10,290![]()

Women ciesze się że zaczęła Ci sie ukłądać