Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pusia bomba, norlmalnie bomba to co robisz na kobiecych twarzach... wlazlam na Twoj link strony....

;-)o matko Pusia to gdzie te mieszkania stoja??:-)u nas chodza po ok 1500 za 3 pokojowe- wiadomo bez zadnych rewelacji ale samemu mozna jakos urzadzic.
ELBRA 2000 zł chodzi miesięcznie za wynajem np 2-pokojowego mieszkania - dla nas to też kosmoc :-(
oki zmykam się kąpać
wspolczuje wam. a nie mysleliscie zeby dogrzewac to mieszkanie??np farelkiem albo jakims grzejnikiem?my mielismy taki grzejnik w sypialni jak bylo zimno i sprawdzal sie

no i na randce
ja mam taki niedzielny plan na za tydzien

choc w radiu trabia ze Jelenia zasypana
ale miodzio jest - kocham taka pogoda (oczywiscie najbardziej zza okna)
ale jest cudna... zaczelismy od 1 strony z USG i USG 3D _ dedykacja, a zakonczylismy na torcie i imprezie z roczku + wazne daty (typu pierwszy usmiech, zabek...) polecam!!!

no tak to lepiej szukać czegoś innego.A swoją droga ceny mieszkań bardzo spadły dlatego teraz warto skorzystać ale i warunki kredytowe nie są najlepsze
Co to się porobiło
Ja też zamówiłam w przedszkolu kalendarz Michała z Olką na zdjęciu.Miałam z samym Michałem w zeszłym roku i naprawdę superaśny
Że też wcześniej nie pomyślałąm ze na allegro można kupić taniej

Tragedia... A cena niezła... Chyba wolała bym płacić do banku raty niż komuś tyle co miesiąc odpalać... 
o matko Pusia to gdzie te mieszkania stoja??:-)u nas chodza po ok 1500 za 3 pokojowe- wiadomo bez zadnych rewelacji ale samemu mozna jakos urzadzic.
A co do temperatury w domu to tragediawspolczuje wam. a nie mysleliscie zeby dogrzewac to mieszkanie??np farelkiem albo jakims grzejnikiem?my mielismy taki grzejnik w sypialni jak bylo zimno i sprawdzal sie
![]()
Dzien dobry
Doczytalam powolutku co u Was
Pusia, wspolczuje temperatury... my z powodu koniecznosci dogrzewania gory przenislismy sie na dol... ale tam to bylo 14-15 stopni... ale z dogrzewaniem by osiaganac temp. 19-20... to nam zarlo pradu ze ho, ho...
teraz na dole - przy centralnym mamy 19,5-20...
, ale plecki mnie bolą.Pusia, taką temperaturę macie w domuTragedia... A cena niezła... Chyba wolała bym płacić do banku raty niż komuś tyle co miesiąc odpalać...