Beata34
Fanka BB :)
Hej dziewczynki;-)
Aluśka ja też cos mam dzisiaj problem z koncentracją
ale jestem lekko podziębiona i mam goraczkę a gardło płonące
ale co tam
Coś mi nie zaznacza postów
i nie mogę Elbra wysłać na priva maila mojego bo ja też poproszę chociAŻ ZASYPIANIE U NAS JEST OK GORZEJ POTEM
Czyli szykują się zakupki jak mąż wróci
fajnie tak się wyrwać
Teraz jesteśmy w takiej samej sytuacji bez dzieci nie można się nigdzie ruszyć dlatego jak wracaja męzowie to można poszaleć co?
grafika@pro-art.net.pl tel 032-228-46-22 lub 501-451-634 to do oddziału w siemianowicach śląskich

Bira ale fajnie macie tak cieplutko u nas za dwa dni ponoć aż 12 stopni az nie chce się wierzyć bo teraz u nas zawierucha śnierzna
Jolie kupa lat zdrowiejcie z Tymkiem
Ide na inne wątki;-)
Aluśka ja też cos mam dzisiaj problem z koncentracją

Coś mi nie zaznacza postów

Anineczko mnie tez moje gotowanie raczej srednio podchodzi wolę jesc u kogośu nas to znaczy jak mieszkam z mężem to na zmiane gotuje,raz jedno danie raz drugie.Bo mój Antek uwielbia zupy,a maż nie bardzo.A mi mojej roboty nie smakujądziwne,nie?
Mąż w czwartek przylatuje ;-)
A ja na piątek się umówiłam do fryzjera jupiii.W końcu
Jade do teściów jak będzie maż na 4 dni..a ,że juz wieki nie miałam kontaktu z dziewczynami z Lubina niewiedziałam do jakiej fryzjerki pójsc.Bo jako fryzjerka jestem okropna jak ide do kogoś z takim samym fachem
No i poszperałam troche po niecie,poczytałam opinie i mam nadzieje,że sie nie pobije z fryzjerka
No i poszaleje sobie troche po sklepach
Dzieciakom buty,kapcie musze kupic,sobie buty zimowe i dzinsy bo wszystko wisi na mnie
Beatko to dobrze,że wszystko wchodzi na właściwe tory
Wisienko współczuje natłoku zajęc,ale nauka to potęgi klucz...czy jakoś tak![]()

Czyli szykują się zakupki jak mąż wróci

Kathe proszę wysyłasz maila ze zdjęciem i adres na jaki mają wysłaćhej dziewczynki
aluska no to super ten twoj tescale dobrze ze chociaz dalo sie nad nim zapanowac. czekamy na fotki urodzinowe;-)
beata poprosze te namiary na ten kalendarz
vido poczytaj sobie ten temat https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/ tam jest napisane jak wklejac suwaczki
grafika@pro-art.net.pl tel 032-228-46-22 lub 501-451-634 to do oddziału w siemianowicach śląskich

Zawsze moja siostra zamawia namWitam !
Pusia mam pytanko...długo trwało zanim nauczyliście Kacperka spać samemu wg tej książki co pisałaś? bo ja dziś zaczęłam młody płakał na początku a potem mu przeszło i sie położył i zasnął (po 10 min). ciekawe ile czasu minie zanim nie bedzie wogóle płakał i zaśnie sam (o ile wogóle).
ale w domu mieszkam z teściami i nie wszytstkim się "podoba" nasze usypianie
A ku... co im do tego.wrrrr ale jestem wkurzona. Nawet dziecko źle usypiam![]()
No nic jakoś muszę dać rade mimo ich krytyki......bo ten mały zbój znów zaczął sobie z nami jaja robić przy zasypianiu
A i mam jeszcze pytanko do wsystkich. Kupowała albo kupuje któraś z was kosmetyki Avon na allegro? bo szukam jakiegoś dobrego sprzedawcy bo potzrebuje kilku rzeczy. a mało kto ma wszytsko z katalogu.
może możecie kogoś polecić?
Bo ja kupowałam zawsze od tej samej dziewczyny ale nie ma narazie nic wystawione.

Bira ale fajnie macie tak cieplutko u nas za dwa dni ponoć aż 12 stopni az nie chce się wierzyć bo teraz u nas zawierucha śnierzna
Jolie kupa lat zdrowiejcie z Tymkiem

Ide na inne wątki;-)