reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Czesc dziewczyny,
ale wy duzo piszecie, ale to normalne znacie sie juz bardzo dobrze. Mi nawet czas nie pozwala na to, zeby pisac czesto i byc nas bierzaco, ale chetnie czytam co u was. :tak:
Co do usypiania, to moja corcia od 3 dni spi tylko raz dziennie jedn agodzine i po 21 pada juz sama, ide z nia do sypialni wkladam ja w spiworek biore na rece i usypia w przeciagu 5 minut. Klade ja wtedy do lozeczka i spi do 9 rano, cudenko prawda???
Elbra ja tez po odstawieniu corci od piesi jem i jem ale jestem z tego powodu zla bo zamiast gubic kilogramy to przybywaja mi. Jestem tez strasznie poddenerwowana i maz na tym cierpi :wściekła/y:bo krzycze:crazy:

Dziewczyny mam do was pytanie, kiedy bedziecie uczyc siadac na nocnik dzieci??To chzba za wczesnie prawda????

Dobranoc;-)

reklama
juz jestem
wczoraj K. kupil play station i wlasnie przez 1,5 godziny graliusmy sobie
spuscilam mu łomot ze hejj:-D:-D:-D

u nas w porzadku,Gabrys sie juz smieje,zrobil sie bardziej rozmowny :-) jest przeslodki
pucus z niego ze hohohoo :rofl2:
popatrzcie same

Hanulka doskonali chodzenie,ale nadal smyra po czworakach jesli zalezy jej by dotrzec gdzies szybko

ja daje sobie rade,ale jestem zmeczona
Gabriel coraz mneij spi i cokolwiek mam do zrobienia w domu to jednak wymaga ode mnie nie zlej gimnastyki
najgorsze sa wyjscia na spacer,ostatnio zajelo mi to az 2 godziny..porazka:baffled:
slyszalam ze w pl snieg a u mnie nie ma nic :rofl2:

witam nowa kolezanke vido :-)
ide p[oczytac troszke co u was

co do usypiania to odkad Hania skonczyla 3,5 miesiaca kladlam ja do lozeczka,wychodzilam z pokoju i sobie zasypiala...tak jest zreszta do dzisiaj:-)
w chwili obecnej jestem na etapie uczenia Gabiego zasypiania,bo synus najlepiej spalby zemna w lozku:sorry2:
a ja nie chce uczyc go nawykow z ktorymi bede z czasem walczyc,a im mniejsze dziecko tym latwiej sie oducza,choc Gabis jest uparty
sukces jednak juz odnioslam po tygodniu uczenia,bo maly spi tylko i wylacznie u siebie w lozeczku,ale...nie umie jeszcze sam zasypiac
zasypia przy cycu,na rekach,w foteliku...zadko w lozeczku i to mnie martwi,no ale walczymy i uczymy dalej

Vido ja z nocnikiem u Hnai zamierzam wystartowac jak zacznie robic sie cieplo
narazie Hanie ucze komunikowac,ze zrobila kupke,ale z marnym skutkiem...
starsza pzrestala robic w pieluchy jak miala 2,5 roku a i tak do dzisiaj na noc jej zakladamy bo zdarza jej sie nasiusiac
lekarz radzi by zdjac pieluche gdy dziecko przez caly miesiac nie zsika sie w nocy
no a Mili 2 tygodnie potrafi miec sucha pieluche a potem przez pare dni mokra ,wiec czekam na jej czas

wkleje tutaj zdjecia i uciekam spac

Hania ostatnio dostala jakiegos napadu uczuc do Gabrielka :-) non stop go caluje,tuli,glaszcze,i o dziwo nie robi mu krzywdy przy tym

postaram sie jutro wleciec
trzymajcie sie mamuski
dobranoc:happy:

Hej moje kochane:-)

Sorki że dawno nie pisałam ale mam jakieś doły ostatnio a po drugie dużo pracy:-(
Gratuluję wszystkim chodzącym dzieciaczkom:-)
Kapik dalej nie chodzi pewnie znó będzie ostatni:-) ale co tam:-)
co do usypiania to Kapik już bardzo dawno sam usypia zostawiam go w łóżeczku i wychodzę i czasem uśnie na książce czasem na siedząco:-) różnie;-) hehe

Liluś Gabryś i Hania cudowni:-) wielki buziak dla całej trójki:-) kurde jakei teraz nam śliczne podusie przyszły dla dziewczynek;-) hihi szkoda że was nie ma;-)
Joli hejka kochana:-) wieki CIę nie było:-) zdróweczka dla was:-)
Vido kochana jest wątek o nocnikowaniu;-) o tutaj:-) możesz poczytac co która i kiedy:-)
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2007-f149/nocnikowanie-20471/
Anulka to widzę że też dużo pracki:-) sezon w pełni:-)
Beatko zdróeczka i ucałuj Oleńkę:-)
Wisienka jak przygotowania do urodzin:-) i miłej nauki
Aluśka jak Amandzie bez cyca:-) daje rade:-) czy juz zapomniałą:-)
Elbra ucałuj Pitera :-) i co ze zdjęciami coooo:-) suepr że wypad udany:-)
Anineczka jak jazdy??ile już masz godzin???:-) i owocnego czasu z mężem:-)
Kathe buziak dla Marysi:-)
Bira ale macie ciepełko..i cudne foty z sesji:-)
Asix co sie dzieje kochana:-( buziak
Mirka co do śniego to jeszcze nasypie:-) fajne są takie długie spacerki;-) uwiieeellbbiiaaam:-)
Pusia jak sesje:-) keidy masz następne?;-)ale macie zzziiimmmnnnooo w mieszkaniu jejku:-(

a my mamy katarek od 3 dni ,oczywiscie mój mąż nas zaraził! bo on chory..wrrr mam nadzieje że tylko na katarku się skończy:-) jutro jadę do mamy na 3 dni bo mnie Dawid wyrzuca z domu:-) ale internet tam mam więc postaram sie pisać:-)

buziaki i miłego dnia
a od poniedziałku opiekunka buuu
wczoraj Kapik siedział z nią 2 godziny sam:-) hehe i nawet wytrzymał:-) zobaczymy co bedzie w poniedziałęk ale damy jakos rade:-)

hej dziewczynki:-)

Beata dzieki za namiary na te kalendarze:tak:jeszcze poszukam na allegro bo chce zobaczyc jak by to wygladalo:tak:
anulka dzieki za odp w sprawie kalendarzy:tak:szkoda ze nie robicie pojedynczych zamowien- bo widac ze niezli z was graficy:tak:i z checia bym skorzystala:-p
lilka ale Gabrys juz duzy:-)sliczne zdjecia jak Hania go caluje:tak:
aluska, vido u mnie tez jakies dziwne nstroje sie pojawiaja, jeszcze co prawda troszke Marysia pije z piersi w nocy ale im mniej tym bardziej jestem rozdrazniona, to normalne ze po odstawianiu cos takiego sie dzieje?nie slyszalam nawet o tym:confused2:no i oczywiscie jem , jem i jeszcze raz jem:confused2:
sabina nie martw sie moja tez jeszcze nie chodzi:-pmalo tego- nie probuje mowic :-(wiem ze jeszcze czas ale nawet nie powtarza. mowi tylko cos po swojemu"kakaka", "mamamama", "dzidzidzi" nie wiem czy sie martwic czy nie:sorry:

Elbra noi czekam:-) hiehie:-)
Kathe zacznie móić tak jak i zaczną chodzić;-)

wiecie co ostatnio nam sie nudzi popołudniami i wyszukję na necie zabawy dla dzieci:-)mam już dokument w wordzie założony;-) i hitem u nas jest kółko graniaste:-) normalnie mozna paść ze śmiechu jak młody tańczy z nami w kółeczku:-) heheh i robi na końcu bęc:-) hehe no bo co z tymi maluchami robic na taką pogodę wrrr
może macie coś fajnego co u was się sprawdza??to podeślijcie

coś go wzięło na spanie śpi już ponad godzinke;-) aż dziwne rano u niego:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry