reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2007

dziendoberek!!!
dziewczyny dzieki za pocieszenie, w sumie to racja, w koncu z malym sie nic nie dzieje, wiec nie powinnam sie martwic :)
anulka-dzieki za linka, no a co do erniego to mi sie pokickalo, bo ja tu widzialam elmo ktory macha raczka na pozegnanie no i wogole gada, wiec sie poprostu zakrecilam ;)

kocane poczytam jeszcze potem na innych watkach bo maly ma jakas faze i wisi mi na nogawce :(

reklama
Co tak pusto:eek:????

nawet nie wiedzialam ze nie wolno przy butli usypiac dzieci... powaznie.... musze na necie poczytac.
Larvuniu to tak zwana pruchnica butelkowa :tak:

jeszcze nie ale już niedługo:evil::evil::evil:

A tej nocy i dzisiaj w nocy od 22 do 6 rano jest promocja w Tesco na wsyztskie zabawki 20% taniej.
Byliśmy z moim wczoraj bo chrześniakom coś na Mikolaja chcieliśmy. I w sumie kupiliśmy co chcieliśmy i naprawdę fajne ceny. Lepsze niż na allegro.
Ludzie chodzili i mieli zapakowane nawet po 20 sztuk tego samego. Pewnie na allegro albo do sklepu brali bo ceny były niezłe;-)
O kurka Elbra ale zauważyłam że w Realu tańsze są czesto zabawki niż w Tesco
Ja muszę zamówić dla Michała pod choinkę tego psa Samby od Epee taniej jest o 20 zł ale może w Tesco będzie taniej:sorry:
Mamuśki mam pytanko. Co myślicie o takim kalendarzu w prezencie na Dzień Babci i Dziadka od Pitera z jego zdjęciami:
Kalendarz ścienny A4 + z Twoimi zdjęciami EKO (482377532) - Aukcje internetowe Allegro
Myślałam żeby coś takiego moim sprawić na prezent. Bo to w sumie taki pierwszy dzień Dziadka i Babci od młodego.
No własnie podobny mamy z Michałem to taki jak link co Kathe wysyłałam teraz chcę z dwójka mieć

Dobry wieczor:tak:

U nas z kina nic nie wyszlo... nic w tym naszym miescie nie ma...:sorry::sorry: moze za tydzien:-p teraz chlopaki na dole sie usypiaja a ja mam chwilke;-);-)

Larvuniu, wlasnie Beatka napisala - prochnica butelkowa, moja kuzynka miala... wrrr, czarne zabki az do dziasel... ale ona w zabkach ciagle nosila butle:sorry::sorry:

Elbra, wiem wlasnie o tym w Tesco... i tez chcielismy cos pojechac kupic, ale w koncu stwierdzilismy ze na razie zabawek dosc... bo juz sie o nie potykamy:-D a na Mikolaja Oskar juz ma kupiony odkurzacz Pylek i Kubusia Puchatka mruczacego sobie.... i poki co stopujemy:-D ale ceny sa extra, jakbym miala czas i wolna kase to sama bym kupila ze 20 zabawek i wrzucila na allegro;-)

Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez takie sie zrobily przytulaki - Oskar dzis w nocy obejmowal mnie za szyje i usmiechal sie, lekko otwieral oczka i patrzyl na mnie, i znowu sciskal...:-D:-D mmmm, tak mnie to ujmuje, ze szok:-D:-D:-D

Aluska.... hmmm, mysle ze w nowym roku zaczniemy myslec kiedy, ale chcialalbym max. odstep 2,5-3 latka, wiec wychodzi na 2010 porod... wiec w 2009 ciaza:-D:-D zobaczymy;-);-)

Dobry wieczór

Okazało się, że Tymek miał "trzydniówkę" a ta wysypka to końcowa jej faza. Teraz zaczął kaszleć :eek: zwariować można. Ja powoli zdrowieję, kaszlę coraz mniej, przynajmniej w nocy mnie nie dusi, ale za to D. ma anginę i jest na antybiotykach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Och durna ta pora roku.

A wczoraj pojechaliśmy sobie do IKEI na drobne zakupy :-D ale ja to lubię. Kupiliśmy Tymciowi kilka zabawek i parę drobiazgów. Młody był dzielny i długo dawał radę bez marudzenia. Drogę w obie strony przespał :-)

no dobra poczytałam co to ten sztywny zapiętek.
A te kapućki co wkleiłam granatowe przecież mają taki zapiętek:confused: ?? no chyba że dalej nie rozumiem co to jest:sorry::baffled:

Beata chyba już wyjaśniła. Mi mówili, że najlepsze są buty befado i te można kupować w ciemno. Ale z tego co pamiętam, to te które wkleiłaś, były bardzo podobne, więc pewnie mają sztywny zapiętek.

No a Piter od 4 dni śpi już tylko raz dziennie tak 2-2,5 godzinki. Dwa razy już nie chciał. I jak ręką odjął zaczął zasypiać w miare już szybko i spokojnie. Bo jak ma jedna drzemke teraz to jest już śpiący jak idzie spać:sorry: zobaczymy jak długo potrwa cisza ze spaniem:eek:

U nas odkąd Tymek śpi tylko raz dziennie, wieczorem pada jak kawka. W nocy daje radę przespać bez jedzenia do 3, 4 godziny i wtedy Go karmię, bo to 8 godzin bez jedzenia. A Wy karmicie dzieci w nocy mlekiem?

Larvuniu moja pierwsza myśl, jak przeczytalam o butli i Marcelku była taka, że ja bym Tymka nie zostawiła samego z butlą, bałabym się, że się zadławi.

Bira ja mam zdjęcia z wiązaniami, jak chcesz podaj mi na PW adres mailowy, postaram się przesłać je Tobie (o ile znajdę płytkę, a i nie obiecuję, że zrobię to bardzo szybko).

Beata my u Tymka 3 dni walczyliśmy z taką gorączką, także współczuję, bo wiem co przeżywasz.

Anulka ja też tak miałam z TYmkiem w nocy, i już po prostu nie dałam rady, dlatego postanowiliśmy Go oduczyć nocnego podjadania... i jak na razie mogę powiedzieć, że udało się.

Elbra bądź dzielna, i nie daj się!

Pozdrawiam i do jutra (może).

Oj, Jolie, kurujcie sie, bo w kolko bedziecie sie zarazac:-:)-( takze zdrowka!!!
Co do Ikei to my tez tak lubimy:tak::tak: i zawsze jeszcze obiadek tam zjemy:tak::tak::tak:

A z tym nocnym jedzeniem to och... Oskar po prostu je, je i je... wrr... no ale jak wcina to moze potrzebuje, bo gdyby sobie smoczkowal to bym sie wkurzala, a tak je...

No i co do drzemek to u nas juz z mieisac albo i lepiej jest 1... taka ponad 2 godzinki.

Dobranoc:tak:

reklama
Do góry