• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kathhe
ja juz od dawna nie wstawiam na n-k zdjec, bo kiedys sobie poprzegladalam te profile , na poczatku myslalam, ze to dzieciaki konta idoli sobie zakladaja. Jak sie wczytalam o co chodzi:szok: to mi szczena opadla... Ja to juz zglaszalam ze 2 miesiace temu i jak widac nie wiele z tym zrobili:no: Pomysl tylko kto tu przesiaduje, przeciez forum o dzieciach to dla nich raj:-(:-(Pousuwalam dzis zdjecia, ktore kiedys wklejalam...
Jestem w szoku, ze to jest az na taka skale:szok:

Ladinko ja tez bym chciala usunac wszystkie zdjecia
ale nie moge dojsc jak to zrobic
napisz mi prosze krok po kroku

dla mnie nk byla super,wstawilam zdjecie i znajomi widzieli,nie musialam bawic sie w wysylanie maili kazdemu ze zdjeciem pociechy...ale teraz powaznie zastanawiam sie nad likwidacja konta....zreszta od jakiegos czasu juz mnie nosi ...

reklama
cześć Kobitki

Aż szkoda słow na tych pedofili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z pozytywnych rzeczy to znalazł sie mój dowód który zaginą mi 3 miesiące temu:tak::tak: na szczęście nie wyrobiłam sobie nowego bo nie miałam jak pojechać do urzędu:sorry:
Wczoraj małż był na przeglądzie samochodu i mechanik poprosił go o kartkę żeby m. zapisywał co musi wymienić no i jak wyciągną tę kartkę z neseserka to wypadł i dowód ale mój chłop oczywiście tego nie zauważył tylko ten mechanik do niego powiedział co pan dowodami we mnie rzuca bo jak raz w jego stroną poleciał:laugh2::laugh2: no i się okazało że to mój:szok::laugh2::laugh2:

Witam kobietki , pamięta mnie ktoś jeszcze ;-) jejku nie było mnie chyba ze 2 tygodnie :szok::szok:, sorki ale dzisiaj będe egoistyczna i nie poczytam i nie poodpisuje bo tylko na chwilke wpadłam zobaczyć czy wątek jeszcze istnieje hehe:-D:-D:-D
U nas nieciekawie było ostatnio:no: bo rozłożyło nas choróbsko:eek::confused2: , najpierw Oliwke a potem mnie , do tego doszła wyżynająca się 4 :baffled:(już mamy pierwszego trzonowca:tak:) normalnie masakra :confused2:, leki podawane siłą , odmowa jedzenia i picia , no i maruderstwo na maksa :crazy::eek:, żal mi małej bo siedzi już drugi tydzień w domu i brak jej spacerków(może jutro jakiś krótki):sorry::sorry::sorry: , a ja mam dzisiaj kryzys totalny przez to siedzenie w domu z chorym maruderem dostaję na głowe :eek::rofl2::wściekła/y:
no nic postaram sie może jak mała pozwoli potem wpaść i poczytać choć troszkę co u was :sorry:
całuski pa :-)

Cześć kobietki:-)

:szok::szok::szok:ale jazda:no:

Witam kobietki , pamięta mnie ktoś jeszcze ;-) jejku nie było mnie chyba ze 2 tygodnie :szok::szok:, sorki ale dzisiaj będe egoistyczna i nie poczytam i nie poodpisuje bo tylko na chwilke wpadłam zobaczyć czy wątek jeszcze istnieje hehe:-D:-D:-D
U nas nieciekawie było ostatnio:no: bo rozłożyło nas choróbsko:eek::confused2: , najpierw Oliwke a potem mnie , do tego doszła wyżynająca się 4 :baffled:(już mamy pierwszego trzonowca:tak:) normalnie masakra :confused2:, leki podawane siłą , odmowa jedzenia i picia , no i maruderstwo na maksa :crazy::eek:, żal mi małej bo siedzi już drugi tydzień w domu i brak jej spacerków(może jutro jakiś krótki):sorry::sorry::sorry: , a ja mam dzisiaj kryzys totalny przez to siedzenie w domu z chorym maruderem dostaję na głowe :eek::rofl2::wściekła/y:
no nic postaram sie może jak mała pozwoli potem wpaść i poczytać choć troszkę co u was :sorry:
całuski pa :-)
Pamietamy Dziunia :tak: czyli z zabkami czeka nas jeszcze horror:szok:

Nie chce mi sie nic mam doła:-(

reklama
tak to jest dziewczyny my zakladam ze tylko w dobrej wierze ludzie tu zagladaj
a tak na prawde kazdy moze tu zajzec ............ internet jest genialnym wynalazkiem ale i tez nie bezpiecznym
dla mie nk bylo dobra droga na pokazanie rodzinie czy znajomym malej i siebie z mezem, pousuwalam juz wszystkich watpliwych znajomych i konta fikcyjne, ale co z babyboom to nie wiem bo wlasnie, przeciez nasza galeria jest zamknietym watkiem czyli nie obejrzy tego nikt bez dostepu?

aluska no to gratuluje znalezienia dowodu:-)
beata zly dzien??
dziunia wspolczuje chorobska, 2tyg w domu??ojoj biedaczki z was, kurujcie sie szybko:tak:

troche sie pochwale wam- odcyckowałysmy sie:-) juz drugi dzien bez cyca w nocy. daje jej mleko w butelce na noc i potem w nocy niestety chce jeszcze no i nad ranem sniadanko tez w postaci butli. No nad tym nocnym karmienie jakos tez musimy popracowac. Udalo sie tez nauczyc ja zasypiania w swoim lozeczku, jakos bez bolu i placzu:tak: klade ja i siedze obok zeby ja polozyc jesli siadzie , czekam az zasnie i wychodze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry