Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja klade miedzy 19 a 20. gdybym kladla o 21 to tez pewnie spalaby mi do 9. ale uwazam ze 21 to troszke za pozno.Czesc dziewczyny
ja tez pokasowalam fotki gdzie sie dalo. A co do spania, to powiem z jestem szczesliwa, bo ja poloze corke o 21.00 to wstaje o 9.00 rano.:-)Oby tak zostalo juz odpukuje w niemalowane.
Dobranoc mamusie
skoczcie na pogryzione;-)moja zasypiala kiedys po 22;-)kathhe tez bym chciala aby moja corka spala miedzy 19 a 20 ale niestety to za wczesnie dla niej, a szkoda. Cieszylabym sie gdyby juz o 20 spala ale ok nie mam co narzekac.
I jak udal sie wypad do mamy???
Buziaki dziewczyny1!!!!!

jakos za chwile gwiazdka i znowu prezenty,a ostatnio dziewczynki co chwile cos dostawaly,a bo to roczek Hani,to goscie kupowali tez Mili,by nie czula sie smutna,K. tez kupowal co chwile cos,szczegolnie Milenie a bo to lalke zobaczyla a to konika pony w markecie i kupowal jej,ze zauwazylam ze dla niej prezenty to nic nadzwyczajnego,ot normalka
dlatego mikolajek w tym roku nie ma