reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja właśnie wróciłam od mojej ginki, a wcześniej odebrałam wypis ze szpitala i wiecie co, te moje bóle to na 100% były skurcze ( tego się obawiałam:shocked2: ) Mam skróconą szyjkę i ogólnie muszę już uważać. Nie wiedziałam że aż tak mało potrzeba żeby coś sie zaczeło dziać:no::baffled: Całe szczęście ze pojechałam do tego szpitala i wszystko sie uspokoiło, ufff.... Wogóle to jeszcze mam początki anemii, to przez to ze nie jem mięsa:wściekła/y: Jakoś ostatnio zaczęło się coś knocić, a do tej pory wogóle nie czułam że jestem w ciąży, zero objawów:baffled: Jedyny plus to to że wg gin od początku ciąży przytyłam 2,5 kg, a wydawało mi się że wiecej:sorry2:

reklama
Jagoda głowa do góry! Nie jedząc mięska też można miec ładne wyniki. Dodawaj dużo pietruchy zielonej do wszystkiego i inne warzywa zielonolistne. Ogranicz picie herbaty bo ona upośledza wchłanianie żelaza. Pamiętam mi teściowa robiła smaczną paste wątróbkową z jajkiem, ona mi b. ładnie ponosiła poziom. Może byś się przekonała? To podam Ci przepis, bo jest naprawdę calkiem zjadliwa ta pasta, a pamiętam też mnie odrzucało od mięska. Daj znać.

No a co do skurczy to fakt, trzeba teraz o siebie bardzo dbać. Dobrze, że sytuacja opanowana.

Fuczak
mnie tez się wydaje, że brzuch mi sporo urósł i się skóra napięła. No, ale staram się zimnym prysznicem zakańczać kąpiel i delikatnie wklepuję mustelę w piersi i brzuch. To dobrze dla skóry - taka pieszczota ;-)

Ladina mnie się w ogóle nie chce seksu :no:

Krecik wow sporo przytyłaś, ale jak ładnie wróciłaś do formy! :-)

Larvuniu dobrze, że już z pleckami lepiej.

Gin przepisała mi zelazo i będę łykać.:tak: Juz teraz wiem czemu ostatnio zasypiam na stojąco:-D

Misiu to proszę podaj mi ten przepis, bo ja uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty i może ta wątróbka ujdzie...

Misiu ja też unikam seksu jak mogę:no: A w 2 trymestrze miało być tak pięknie:baffled: Mogłabym się godzinami przytulać ale nic więcej:baffled: Mam nadzieję że mój mężulek bedzie cierpliwy:sorry2:

Espeszjali for Jagódka

Wątróbka po żydowsku:

50 dag wątróbki
2 cebule
1 jabłko
5 jajek
2-3 ząbki czosnku
sól, pieprz, majeranek

Wątróbkę usmażyć, dodać pokrojoną cebulę, jabłko, czosnek. Dusić pod przykryciem ok 10 min. Zmielić wszystko razem z ugotowanymi jajkami
.

Pasta rewelacyjnie pasowała do kanapek. I naprawde była pyszniutka i w ogóle nie było czuć że tam jest wątróbka. :tak::tak::tak: POLECAM!

misia
co do seksu to mi sie teraz baaardzo chce, jak przed pierwsza ciaza i jej trakcie.
Wyobraz to sobie, ze przez dwa lata po porodzie to normalnie zero checi, juz myslalam , ze na jakas terapie sie bede musiala wybrac:szok: i ze maz mi zaraz na jakies baby zacnie chodzic:baffled: za nic nie potrafilam sie zmusic:szok:
Mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej po ciazy, bo normalnie zalamka:zawstydzona/y:

mozesz mi udostepnic galerie:zawstydzona/y:

ladina a u mnie... tez zero sexu :-(
mi sie bardzo chce, oj i to bardzo... ale mezus za to nie.
dziewczyny on nadal twierdzi ze nie potrafi... :-(
to juz prawie 4 miesiac bez sexu :-(
znowu ostatnio awantura o to poszla... my sie bardzo rzadko klucimy, prawie nigdy
a tu awantura o sex, az mi glupio :zawstydzona/y:

misia
dziekuje!

larvuniu
mysle, ze musisz to zaakceptowac, podobno sporo mezczyzn ma takie opory:baffled: a taki seks na sile z jego strony to tez bez sensu:-(, wiem bo sama nie mialam tak dlugo ochoty, moj maz to przetrzymal i teraz jest znowu super:tak:
Jeszcze sie bedziesz cieszyc z tego;-) bo z duzym brzucham to ciezko na jakies lozkowe manewry;-)

reklama
ladina ale teraz mam takie duze piersi..., czuje sie kobieca bardziej....
teraz bez gry wstepnej jestem gotowa :))))
kurde juz ja bym znalazla odpowiednia pozycje :)))))

no nic, bede czekac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry