reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Misiu dziękuję bardzo, jutro sobie taka zrobię:tak:

Ladina aż dwa lata? To moze tak długo trwać:szok::-(

Chyba w listopadówkach dzielimy się dokładnie na dwie grupy: te które chcą a faceci się boją, i te które nie chcą a faceci nalegają:baffled: :-D Przed ciążą to jakoś ja częściej miałam ochote niż mój R. i mój meżulek nie potrafi teraz się z tym pogodzić, bo przyzwyczaił się do tego że ma żonkę wampa:-D:laugh2::-D a teraz unikam go jak ognia:-D

reklama
powracajac do mleka...
sadzicie ze od mleka mozna duzo przytyc?? kurcze 2 litry dziennie a brzucho rosnie.
wczoraj u ginekologa sie wazylam i w ciazy przytylam niecale 4 kg,
ginekolog mnie pocieszyl textem "w calej ciazy czasami tyle tyja tylko" ...
a ja z usmiechem do niego, ze niewiele przytylam...

sama zauwazylam ze nie tylko brzusio mi rosnie (nie wspominajac o cycuchach), ale rece mam jakies takie szersze... i na twarzy widze pultynki.... :)))))
mi anemia nie grozi :)))))

Co?! W całej ciaży 4 kg, nie słyszałam o takim przypadku:no::szok: Larvuniu masz miłego gina skoro ci tak mówi:baffled: A ręce i buźka to moze dlatego ze spuchniete masz, może woda zatrzymuje ci sie w organiźmie:confused: Moja gin pytała mnie sie dzisiaj czy przypadkiem nie puchnę. Moze ty tak masz właśnie:confused:

Jagoda]
no niestety u mnie twalo to prawie dwa lata,
jak moj maz po porodzie uslyszal, ze musimy 4 tyg. sie wstrzymac to myslal, ze padnie, a pozniej musial czekac znacznie dluuuuzej...
najpierw myslalam , ze moze jak skoncze karmic piersia to mi sie hormony u normuja i bedzie ok. ,ale guzik,
juz mialam glupie mysli, ze moze maz mnie nie podnieca, ze go pewnie nie kocham i takie tam:zawstydzona/y:kazde zblizenie wywolywalo we mnie agresje:szok:
mam nadzieje, ze tym razem sie to nie powtorzy:zawstydzona/y:

Ladina masz naprawde cierpliwego meża, taką próbę czasu przetrwał:tak: Życzę Wam zeby się to nie powtórzyło:no: Ale jak tak będzie to przynajmniej nie musisz się bać o mężulka, no i wiesz już ze to przechodzi po jakimś czasie:sorry2:

Jagoda
no mam nadzieje, ze zycie nie wystawi na probe poraz kolejny naszego malzenstwa;-)
no jednak seks to podstawa w zwiazku, teraz jak wszystko wrocilo do normy nie ma takich napiec i naprawde inne zycie:tak:

Seks jest baaardzo ważny i mam nadzieję że u nas ta próba czasu nie potrwa za długo i wszystko wróci do normy:tak:

Zmywam się do spania, bo oczy mi się zamykają:sorry2: Dobrej nocki i do jutra!!!!!

jagoda taaa niby w calej ciazy tylko 4 kg, on niby mial taki przypadek.
mnie tez zatkalo....
eee... woda w organizmie zostaje ze puchne? a dlaczego i jak temu zaradzic?
ja do ginia ide dopiero 14 lipca a teraz jak bylam to nic mi nie wspomnial na ten temat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry