E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) Kurcze strasznie coś Małej odwaliło ostatnio-nie można jej ubrać bo drze się w niebogłosy, zwłaszcza przy ubieraniu bluzki przez głowe i absolutnie nie daje sobie umyć włosów-ucieka z wanny z histerycznym wrzaskiem...nie rozumiem co jej sie stało-nigdy nie było z tym problemów...wogóle strasznie wrażliwa się zrobiła-nawet z nauki nocnikowania na razie nici bo nie siądzie gołą dupką na nocniku...księzniczka
Aluśka z tego co pamiętam to idziemy łeb w łeb z szczepieniami, my też mamy 4 lutegoCo do szczepien to my idziemy 4 lutego ale ja nie szczepie na pneumokoki![]()

Jolie ciebie też miło widziećJagoda miło znów Cię widzieć.
A ja pewnie Was zaskoczę, bo postanowiliśmy nie szczepić już TYmka, chyba, że coś konkretnego znjadziemy, na co warto. Naczytaliśmy się o powikłaniach i o całej kampanii koncernów produkujących szczepionki. Same powiedzcie, chyba lepiej, żeby małe dziecko spokojnie przeszło świnkę czy ospę niz później stary chłop i żeby przez to miał problemy. Ale to ogromny temat do dyskusji.

Bry;-)
Byłam dziś u lekarza z wynikami Pitera. Wszytsko ok na szczęscie.
Tylko musi więcej pić bo ma gęsty mocz.
Eluś super że wszystko oki. A do picia ciężko zmusić dziecko jak mu się nie chcenie mam pomysłu co jutro na obiad zrobić
podpowiedzcie cusik;-)

Miłego wieczorku!jagoda .....u nas tez sie cos popsulo z myciem glowy