Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale się zmęczyłam, a pies padł..hihi. Biegałam dzisiaj najciemniejszymi uliczkami, bo teraz jest masa turystów i nie chce robić z siebie wariatki w starych dresach i ciepłej czapce przy ludziach poubieranych w super modne wypasione ciuszki
Podobno jest tyle szczepów wirusów grypy, ze niekoniecznie szczepionka musi uderzyć właśnie w ten konkretny. Ja nigdy nie szczepiłam się przeciwko grypie i na szczęscie omija mnie jak na razie z daleka.
Widze ze chyba nadszedł jakiś okres w rozwoju naszych bobasów znienawidzenia mycia głowy, mam nadzije ze minie szybciutko. Po kąpieli Blanki wygladam jakbym sama wylądowała w wanniea ona biedna jest cała wystraszona i zapłakana. Do dzisiaj myślałam ze to chodzi o wlewanie sie wody z szamponem do oczu i kupiłam to śmieszne rondo na główke, ale niestety przy próbach założenia go był wrzask gorszy od samego mycia głowy
![]()
nocnikowanie...., moj tylko by na nim siedzial a kupole wali nadal w pieluchyW tygodniu jak je wali to mezulek jest ktory twierdzi ze nawet do 30estki bedzie mu pieluchy zmieniac ze mu sie nie spieszy z nauka ze jak podrosnie to kupa sama zacznie mu [przeszkadzac a nawet bedzie sie wstydzic moze ze nosi pieluchy, czas pokaze, niestety sysnus wiekszosc czasu z mezulkiem spedza i to on go praktycznie wychowuje :-( W wekeendy malo w domu siedzimy nie mam kiedy go uczyc a jak jestem to leniwa jestem albo zapominam.... ehhh....
smoczka maly nie dydla od ok 3-4 mies zycia, jakos nie smoczkowy byl i jest
a pieluszki, to u nas tylko pampersymalo kiedy je kupujemy wiec te marke mamy :-) tescie kupuja albo moi rodzice albo moj brat (chrzestnym jest). Jedyna rzecz ktorej nie kupujemy a jesli sie trafilo to moze z 3-4 razy kupilismy
![]()
no to fajna sprawa tak
u nas tylko raz sie kumpela zapytała co kupić i kupiła właśnie pieluszki
no i takim sposobem mamy stosy zabawek zamiast pampersów;-)
A ta na marginesie to z zabawkami to już normalnie przesada. macie też pełno zabawek?
bo u nas jest pelnoi chyba tylko kilka sztuk kupionych przez nas
![]()

chyba ze wode ognista

no i super, ze jestescie razem, w koncu o to chodzi w zyciu, nie??

pachna slicznie i sa mega chlonne. I tak naprawde jak sie kupuje kilka pak jak jest promocja to sa po ok. 42 zl za 70szt, i taka paka nam starcza na 2 tygodnie. Wiec jak mam kupic 5 zl taniej na 70szt to w m-cu zaoszczedze 10 zl - dla mnie nie warto.