Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Karina, to dobrze ze ciutke lepiej prywatnie...moze bedzie dobrze:-)? ....he, he a czyja torba spakowana stoi co?
Beatko, to ladnie meza przegonilas... fiu, fiu... a dlugo zwlekalas by wrocil?
dzieki ze pytasz o zdrowko Oskara, mysle ze juz duuuzo lepiej, zostal jeszcze mokry kaszelek... i katarek...
Elbra, do lekarza mykaj i nie gadaj nam tu
A co dzis z Sabinka??
Larvuniu, nie martw sie wszystko z serduszkiem bedzie dobrze
Ja juz uciekam do spania...
Pa,pa
Bry;-)
Byłam u lekarza i wsio ok. nic nie mam na płucach ani na oskrzelach
ale mam antybiotykmoze tym sie wykuruje
ide robic jakieś żarło na obiad i prasowanie mnie czeka.
paaa

Cześć kochane!
Poczytam troszkę co u was, stukam się herbatką
Wiecie, ostatnio dokryłam że mój Igor ma już 12 zębówszybko mu urosły, w porównaniu do Wika.
i gratuluje malemu zabkow duzo ma
Hej!
Ale jestem wściekła, normalnie trzęsę się...Wróciłąm przed chwilą z Blanulą od pediatry, chciałam skontrolowac ten jej paskudny kaszel, który ma od kilku dni. Zamiast naszej lekarki, było jakies zastępstwo, ale nic poszłam do niej . Jak ta jędza zaczęła badać Blankę to myślałam ze wyjdę z siebie- z całej siły, chamsko osłuchiwała ją a potem tak wsadziła przestraszonemu dziecku patyk do buzi ze złamał się na języku, czujecie...jak można tak brutalnie traktować dzieci...Potem diagnoza-czerwone gardło i charczenie w oskrzelach, nie wiem jak ona to usłyszała skoro moje dziecko wiło się i zanosiło... przepisała antybiotyk, na co ja mówię ze w przciągu 2 m-cy to będzie juz trzeci i wolałabym inaczej ją podleczyć (w listopadzie Blanka brała antybityk, a dwa tyg temu ja brałam, ale karmiąc Małą na pewno przedostawał się tez do niej), na co ta baba jak chce Pani miec zdrowe dziecko to prosze nie dyskutować
Ja sie wkurzyłam, nie chciałam krzyczec bo chciałam oszczedzic wiecej stresu Małej i chce wychodzic a ta jedza pyta-czy ona (Blanka) zawsze była taka mała? Tu już kompletnie nie wiem o co jej chodziło, Blanusia waży 10kg, nosi ubranka 86, w zyciu nie usłyszałam ze jest za mała. Moje dziecko traumatycznie przeżyło tą wizytę, od lekarza musiałam ją nieść na rekach bo tak łkała. Na 19 jestm umówiona prywatnie do pediatry i zobaczymy...
ale maszracje to do niej wroci i to z nawiazka.

słów na te dziewczyne nie mam