reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pati gratuluje!:-)
hehe widze ze juz nie mozna wierzyc w zadne zabezpieczenia;-)
chyba najlepszym wyjsciem jest celibat:laugh2:

larvunia rozumiem co masz na mysli, z jednej strony chcesz a z drugiej wiesz ze to nie ten moment i co tu robic? najlepiej zostawic sprawe losowi- niech zadecyduje;-)

reklama
hej larvunia

imion mamy mnustwo :) zobaczymy, czekam niecierpliwie kiedy sie okaze na USG kogo mamy nazwac wtedy bedziemy sie martwic jakie imie;)

czuje sie oki, sennosc, mdlosci, wizyty w toalecie nocne... zyc nie umierac;P

do tego praca w zlobku... troche meczaca teraz no ale to do konca marca jeszcze tylko bo dalej bedzie juz mi ciezko.

A ty pracujesz? kto zostaje z malym?

terazbedziemy mieli bieganie po przedszkolach, w niepanstwowych juz nie ma miejsc , uderzymy w panstwowe ... ale czarnoto widze.

Chcialabym ja puscic juz od wrzesnia ale nie wiem jak to bedzie, u was tez takie problem z przedszkolami??

dziendoberek
no ja wczoraj podanie zlozyalm do przedszkola, okaze sie czy sie dostal czy nie za miesiac. W tamtym roku wszystkie dzieci przyjeli ale 2 lata temu nie. Pierwszenstwo maja rodzice pracujacy, ja niestety nie pracuje :-( Ale szukam nieustannie pracy, mam nadzieje ze niedlugo cos znajde.

pozdrawiam :-)

hej dziewuszki:-)

bira jak piesek??

larvunia u nas z przedszkolami jest tak ze podania wypelniamy droga elektroniczna - 15tego marca , drukujemy pieczetujemy w zakladach pracy i oddajemy do przedszkola, no i oczywiscie liczy sie przede wszystkim to czy rodzice pracuja, pierszenstwo maja samotne matki.

Nie wiem jak nas potraktuja bo ja jestem w sumie na urlopie wychowawczym, dorabiam w zlobku ale rezygnuje w tym miesiacu i dalej bede na wychowawczym. No a maz ma swoja dzialalnosc. Zobaczymy. Dzis dowiadywalam sie ze do prywatnego Marysi nie przyjeli- za pozno zlozylismy i zabraklo miejsc:baffled:

Myslalam ze ty dalej pracujesz. Ciezko teraz z praca co nie? ja szukalam tez dlugo czegos w zawodzie i znalazlam tylko zlobek:dry: no ale koncze w tym roku podyplomowke z mediacji, moze po tym cos znajde...

reklama
Do góry