Women23
Mama Dorianka
Hej Kobietki
Pati kochanie moje,co z Samuelkiem jak jego zdrówko,ucałuj go od cioci w nosek.Biedaczek musial od kogos złapac w przedszkolu
,duzo mu czytaj On to lubi hihih.Zdaj relacje co z jego gorączką dzisiaj.Buzka dla Ciebie i Samiego.
Sabinka mogły byśmy podać sobie rece,ja tez nie znam ograniczenia jesli mam przed soba arbuza,jeszcze jak jest słodziutki i twardy to juz wiem ze bede pękac,a z moim Robciem to jest walka hihih jak postawie tylko połówke na stole(Bo zaznaczam ze nie bawie sie w krojenie arbuza,jem go odrazu duża łychą hihi)
Larvuniu ciesze sie ze jestes zadowolona,kobieta jak o siebie zadba to zaraz inaczej funkcjonuje prawda,czuje sie pewniej i napewno ma to dobry wpływ na dzidzie.Ja tez musze sie zameldować do fryzjera i kosmetyczki.:-)
Sylwia 27 Witamy Cie na forum,rozgość sie i pisz,opowiadaj pytaj.Mamy nadzieje ze bedzie Tobie tutaj tak dobrze jak nam wszytskim.
Misia najlepszym bynajmniej moim sposobem na nerwy stres jest wyjscie z moim Robciem gdzies sie odstresowac(bilard,kino,kolacja)Dodatkowo zmusza mnie to do pomalowania i ładnie ubrać sie trzeba wiec odrazu czuje sie lepiej,a jesli nie masz ochoty nigdzie wychodzic,to włącz jakis dobry film ,zrób popkorn i ciepłą herbatke właż pod koc i sie przytulcie i tez bedzie miło.Ja zapominam ze cos jest nie tak.
;-)
Pati kochanie moje,co z Samuelkiem jak jego zdrówko,ucałuj go od cioci w nosek.Biedaczek musial od kogos złapac w przedszkolu
,duzo mu czytaj On to lubi hihih.Zdaj relacje co z jego gorączką dzisiaj.Buzka dla Ciebie i Samiego.Sabinka mogły byśmy podać sobie rece,ja tez nie znam ograniczenia jesli mam przed soba arbuza,jeszcze jak jest słodziutki i twardy to juz wiem ze bede pękac,a z moim Robciem to jest walka hihih jak postawie tylko połówke na stole(Bo zaznaczam ze nie bawie sie w krojenie arbuza,jem go odrazu duża łychą hihi)

Larvuniu ciesze sie ze jestes zadowolona,kobieta jak o siebie zadba to zaraz inaczej funkcjonuje prawda,czuje sie pewniej i napewno ma to dobry wpływ na dzidzie.Ja tez musze sie zameldować do fryzjera i kosmetyczki.:-)
Sylwia 27 Witamy Cie na forum,rozgość sie i pisz,opowiadaj pytaj.Mamy nadzieje ze bedzie Tobie tutaj tak dobrze jak nam wszytskim.
Misia najlepszym bynajmniej moim sposobem na nerwy stres jest wyjscie z moim Robciem gdzies sie odstresowac(bilard,kino,kolacja)Dodatkowo zmusza mnie to do pomalowania i ładnie ubrać sie trzeba wiec odrazu czuje sie lepiej,a jesli nie masz ochoty nigdzie wychodzic,to włącz jakis dobry film ,zrób popkorn i ciepłą herbatke właż pod koc i sie przytulcie i tez bedzie miło.Ja zapominam ze cos jest nie tak.
;-)
.Mieszkamy z mezem i 7 letnia coreczka Weronika w Irlandii pn.jestem tu od roku.Corka chodzi tu do szkoly,maz na szczescie ma prace,ja tylko dorywcza,z reszta w moim stanie i tak juz dlugo nie popracuje.Smutno mi czasem bo maz caly dzien w pracy,a ja od poludnia sama w domu:-(.Zeby chociaz pogoda byla odpowiednia na spacer,to bym na spacer do parku poszla bo mamy w Belfascie duzo parkow,wiec jest gdzie isc,ale ta pogoda to dobija i odbiera ochote na cokolwiek.Dobrze,ze ciaza przebiega prawidlowo i za bardzo mi nie dokucza.W zeszlym tygodniu zaczelam czuc ruchy malenstwa,sa bardzo delikatne ale wiem,ze juz np.nie spi tylko sie bawi
.