Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Taka jaka mezulek moj uwielbia.Zaczelam tez gotowac jarzynki na salatke,bo mamy zachcianke ale kiedy je skroje to nie wiem:-),musi mi Misiaczek pomoc.Wlasnie wrocil z tesco z majonezem jestem ciekawa czy mi tez cos kupil;-)?Nic mi nie kupil,a teraz wlaczyl tv i oglada tenis ziemny,bleeeeeeeeee
.Ja chyba tez wlacze sobie jakas gre,i powalcze o imerium rzymskie.Zrobilam sobie suwaczka na Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www ale nie mam pojecia jak go wkleic wiec moze sie teraz tym zajme,mam nadzieje,ze cos mi z tego wyjdzie.;-)hehehe a mnie już tyłek bolał :-) mały też szalał ale przypuszczam co Twoja dwójka wyczyniała:-) hehe ale warto było czekac do końca:-) a trojaczki przesliczne:-) hehe sama bym chciała:-) a jak powiedziałam mojemu mężowi że bym chciała x3 na raz to lekko się podłamał:-)
a co chwilę sprawdzał jak kopią dzieciaczki :-) to szło zauważyć, bo cały czas się wyginałam 
chyba wybiorę się ZNOWU na zakupy