reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny muszę się pochwalić. Byłam dziś na pierwszym USG. Wiem, że jestem w bardzo wczesnej ciąży i tak jak się obawiałam serduszka jeszcze nie zobaczyłam. Zobaczyłam za to DWIE fasolki :-):-):-):-):-).
Jedna ma 4,4 mm a druga 3,9 mm. Zdjęcie z USG wygląda jak sowa, która ma dwa duże oczy.:-D:-D:-D

Nie potrafie wam opisać jak bardzo się Ciesze.

reklama
Dziewczyny muszę się pochwalić. Byłam dziś na pierwszym USG. Wiem, że jestem w bardzo wczesnej ciąży i tak jak się obawiałam serduszka jeszcze nie zobaczyłam. Zobaczyłam za to DWIE fasolki :-):-):-):-):-).
Jedna ma 4,4 mm a druga 3,9 mm. Zdjęcie z USG wygląda jak sowa, która ma dwa duże oczy.:-D:-D:-D

Nie potrafie wam opisać jak bardzo się Ciesze.
WOW Gratulacje podwojne :-D:-):-):-):-)

Kunda
zycze tobie sily,zdrowia,szczescia,milosci i przepieknej,zdrowej dzidzi.
Oby swiat byl dla ciebie dobry i wszystkie troski odeszly w sina dal.

:-D :-D :-D :-D JENY! bardzo sie ciesze Twoim szczesciem i trzymam za was kciuki:-D ale cudownie- DWIE DZIDZIE:-D GRATULUJE Z CALEGO SERCA!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Nie czytalam, nie wiem co u Was bo dopiero wrocilam z Bayern! jestem padnieta ale jak znajde chwile to do as zajrze!!! Trzymajcie sie i pozdrawiam wszystkie nowe i "stare" zafasolkowane!!!

Jenny wielkie gratulacje raz a dobrze...super:-) :-) :-)

Za zyczonka pieknie dziekuje:-)

Wizyta przebiegła miło, pani doktor była troche zdziwiona ze tak szybko po cc ale trudno:-) Usg jeszcze nie mialam...teraz mam zrobic badanka a nastepna wizyta po swietach i wtedy załorza mi karte ciazy i moze dostane skierowanie na usg:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry