reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylwia
pociesze Cie, ze u nas dzisiaj pieeekna pogoda, pierwszy dzien taki i chyba ten wyz zmierza ku Polsce;-) Wlasnie napompowalam basen mlodej, jak wstanie bedzie miala radoche:-D

reklama
Hej:-)

Ja tylko na chwilkę, bo remont w toku, niestety....:sick: Poczytałam sobie co pisałyscie ostatnio, a duużo tego było, oj dużo:-D

Larvuniu gratuluję Marcelka!!!:-)

Zastanawiam się nad szkodliwościa usg...Miałam robione ostatnio 3 tyg temu, a wcześniej 2 tyg w szpitalu. To 3 tyg temu miało być dokładne ale nie było za bardzo, trochę jestem niespokojna czy wszystko aby na pewno ok z maleństwem... Na poniedziałek zapisałam sie do takiego dobrego lekarza , który przyjeżdża do nas z Łodzi na dokładne usg. Powiedzcie mi czy takie częste podgladanie dziecka może mu jakoś zaszkodzic? Moja gin mówi zeby nie przesadzać, a z drugiej strony lepiej wszystko dokładnie sprawdzić czy jest w porządku...Sama nie wiem...

Misiu a czy do tych bóli o których pisałaś ze są normalne w ciąży, zalicza sie też ból z jednej strony w pośladku? Boli mnie tylko w jednym miejscu od jakiś 2 tyg. z dnia na dzien coraz mocniej.:sick: Nie ma przy tym żadnych bóli kręgosłupa. Poradź mi też nasza kochana rehabilitantko:tak:

misiu buziam Cię mocno i DZIĘKUJĘ :tak::-):tak:

anineczko jak tam po wizycie w Invicie :confused:

a ja teraz pójdę odpocząć :sick: zaczęła rwać mnie troszkę lewa pachwina :sick: a ból w kzyżu mam od początku 6 tc :crazy: a w dodatku dzisiaj nie mogłam zasnąć :no: ehhh ta cholerna pogoda :wściekła/y:

Sylwia dzieki za to co napisalas, moge przypuszczac ze takie odczucia sa normalne.
Tylko meczy mnie to, bo gdy wszystko jest idealnie, wiesz ze to jest niemozliwe i czekasz az stanie sie cos zlego... POgubilam sie dzisiaj w swoich myslach, moze juz sie nie bede odzywac...

Sylwia
pociesze Cie, ze u nas dzisiaj pieeekna pogoda, pierwszy dzien taki i chyba ten wyz zmierza ku Polsce;-) Wlasnie napompowalam basen mlodej, jak wstanie bedzie miala radoche:-D

Dziekuje takich nowin mi brakuje:tak:,basen hmmmmmmmmmm,marzenia,nawet taki dmuchany,tu niestety wszystkie baseny sa kryte,teraz wiem dla czego:-D.
Ja tez chcialam kupic basen dla Wero,ale maz mi odradzil,bo i niby kiedy mam go nadmuchac:happy2:?Lepiej juz jechac na ten kryty woda podgrzewana do 27st,to sie nie zmarznie,moze w przyszlym tyg tam pojedziemy.Pozdrawiam:-).

Jagoda z tego co wiem, to USG nie szkodzi, chociaz nie jest przyjemnoscia dla naszych maluchow. Podobno dzidzia odczuwa to tak, jakby dorosly czlowiek stal zaraz obok pedzacego pociagu. Nie wiem na ile to jest prawda, ale wiem co sie dzialo z moim szkrabem po ostatnim USG. Zaczal wariowac baaaaardzo juz podczas badania, ruchy byly niesamowicie wyrazne i widac bylo golym okiem jak sie rozpycha i denerwuje w brzuchu.

Sylwia dzieki za to co napisalas, moge przypuszczac ze takie odczucia sa normalne.
Tylko meczy mnie to, bo gdy wszystko jest idealnie, wiesz ze to jest niemozliwe i czekasz az stanie sie cos zlego... POgubilam sie dzisiaj w swoich myslach, moze juz sie nie bede odzywac...
Ja tez tak mam,jak wszystko idzie ok,to tylko czekam zeby sie popsulo,maz juz ma tego dosc:zawstydzona/y:,ciagle musi mnie pocieszac.
Nie mozesz sie teraz w sobie zamykac pisz co Ci lezy na sreduchu tak jest latwiej,zawsze ktos doradzi, pocieszy:tak:.
Przeciez po to jest to forum,prawda?
Mysle ,ze to przez te chormony tak nami miota,tez czasami sie gubie i nie wiem co myslec nawet jak jest dobrze.
Glowa do gory,usmiechnij sie :-).Pozdrawiam.

reklama
Jagoda
podobno nie odkryto jeszcze zadnej szkodliwosci usg, ale lekarze sa ostrozni...
Ja z moja mala mialam robione usg co wizyte czyli praktycznie co miesiac, urodzila sie zdrowiutka. Ale jak nie ma potrzeby to moze lepiej nie robic tak czesto.

Kajunia
ty to wogole powinnas z lozka nie wylazic! Co do spania to u mnie tez bezsenne noce sie zaczynaja i chyba nie ma to nic wspolnego z pogoda.

Sylwia
Ja tu Cie z pogoda pocieszam a zapomnialam , ze Ty nie w Polsce;-) ale moze do Ciebie tez dojdzie, podobno w polsce od jutra ma byc lepiej , czyli u Ciebie moze w niedziele;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry