reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anulka1979...my już zaprzyjażnieni z duluxem jesteśmy:tak:;-):rofl2:
w korytarzu mamu karmazynowy przypływ, w kuchni szczypte papryki w duzym swieże ecru a wczesniej mielismy juz imbirowe pole i u Samiego miętowy cukierek
wszystko malowaliśmy za kazdym razem dwukrotnie
i ogólnie bardzo zadowolona jestem dlatego wracam do tej firmy

a słoneczny pocałunek bardziej sie mojemu męzowi podobał bo delikatniejszy jest od tego pola kukurydzy..
bardzo ładny kolorek:tak::-)

reklama
Zapomniałam przywitac nowa MAME

Witaj Myszka na forum,rozgośc sie i smiało dziel sie z nami wrazeniami,smutkami i radosciami.

Pati jak tak czytam o tych kolorach i malowaniu to mam ochote pojsc w poniedzialek do sklepu kupic puche farby i pomalowac u siebie bo wiesz ze u mnie jaskrawy to tylko przedpokój a reszta ekry.Juz mi sie znudziło bleee

Women23....mnie tez sie znudził ten ecru w pokju i mam zamiar przekonac Sławka na zmiane koloru przed koncem remontu pokoju chłopców i łazienki
tymbardziej że teraz całe mieszkanko będzie w intensywnych kolorach i tylko bladzioch duży pokój zostanie:-):-p

a Ty dalej śmnigaj po farbę i niech się Roger za malowanie bierze:tak::-D:-D:-D:crazy:

Witam ponownie,jak minal wam dzionek?Ja mialam dzis udany dzien,a raczej zakupy:-),w koncu kupilam wymarzone ogrodniczki:-D.Sa suuuuuuuuuuuuper,po zakupach przygotowalam ulubione spagetti,do tej pory je trawie:-D,ale jeszcze cos bym zjadla:zawstydzona/y:,ale coo???????????????????

Larvuniu dziekuje za troske tak na prawde to nie biegalam,raczej w duchu rwalam sie na te zakupy,przeciez nie chce zaszkodzic dzidzi.

Teraz zmykam na seansik filmowy,pozdrawiam i milego wieczorku wszystkim zycze;-).

Larvuniu dziekuje za troske tak na prawde to nie biegalam,raczej w duchu rwalam sie na te zakupy,przeciez nie chce zaszkodzic dzidzi.

Teraz zmykam na seansik filmowy,pozdrawiam i milego wieczorku wszystkim zycze;-).
A nie ma sprawy :-D
Jakies nudy... ehmm... chociaz bylam dzis na dobrej kawie capuccino z bita smietanka z kolezanka ktora ma 4 miesiecznego synka Mateuszka. Ehh fajnie bylo gdzies wyjsc i sobie pogadac. poopowiadala mi o swoim poridzie...16tu godzinnym :crazy: Masakra..., ale mam nadzieje, ze u mnie bedzie szybko i bezbolesnie.
Duchota straszna jeszcze u mnie.... Fajnie, ale nie na dluzsza mete :rofl2:
Buziaki mamuski... milego spania ;-)

CZesc mamcie:-):-)
...na dworku juz czuc upal...:rofl2::rofl2: ...zaraz amciamy jakies sniadanko i jedziemy do marketu po listwy wykonczeniowe do luksferow... tak, tak...:-) moj mezus ciagle sie smiej, ze zachcialo mi sie luksferow i teraz mamy... a mi zawsze sie podobaly, a w gotowych scianch ciezko bylo je umiescic, a teraz jak sciany na poddaszu sami projektowalismy to moglam chciec luksfery... no i mam 6 sztuk:-):-):-) tyle, ze nasi fachowcy - Ci co uciekli - wstawili je tak niedokladnie... i teraz mezus sie meczy, wyszlifowal, ale trzeba jakies listeweczki wokol dac by bylo ladnie... i wczoraj kupilismy na probe jedna i o dziwo nadala sie...:-D:-D wiec dzis jedziemy dokupic...

a przy okazji wyczilam w markecie wentylator stojacy
http://allegro.pl/item211522692__nowy_wentylator_stojacy_2_kolory_fif_wieza_od_ss_.html

cos w tym styllu, za 99 zl i jak bedzie to chyba kupimy do sypilani na poddasze... bo boje sie ze bedzie tam upalnie... do tej pory mielismy w sypialni klimatyzacje, ale ze przenosimy sypialnie na poddasze, a klimatyzacja jest zamontowana wiec pozostanie na dole... w obecnym pokoju stolowym...:-p:-p ...a ja nie lubie jak spie i mi duszno....:rofl2::rofl2::rofl2:

anulka Ty to sie masz z tym remontem :-D
Dziewczyny 7 miesiac od ktorego tygodnia sie zaczyna? Czytam po necie i widze dwie wersje... wg "mDziecko" to 25 tydzien... a wg "twoja ciaza, tydzien po tygodniu" to 27 tydzien. A Wy jak mowicie?
Ja od wtorku zaczne dopiero 6 miesiac (22tydz2dni), ale kurcze jak to jest dalej?? :crazy:
milego dzionka mamuski :**

witam :-)

anulka Ty to sie masz z tym remontem :-D
Dziewczyny 7 miesiac od ktorego tygodnia sie zaczyna? Czytam po necie i widze dwie wersje... wg "mDziecko" to 25 tydzien... a wg "twoja ciaza, tydzien po tygodniu" to 27 tydzien. A Wy jak mowicie?
Ja od wtorku zaczne dopiero 6 miesiac (22tydz2dni), ale kurcze jak to jest dalej?? :crazy:
milego dzionka mamuski :**

larvuniu ja to trochę spryciara jestem :-p zawsze wchodzę na październik na listę i patrzę po suwaczkach :rofl2: wg suwaczków 7 miesiąc zaczyna się 26t 5d :-) albo 4d :-)

reklama
Hej dziewczynki,
u nas upal , wrocilismy z nad jeziora, mloda wypluskana a ja glodna jak wilk;-)
Maz cos tam juz gotuje;-)
Cala dzisiaj opuchnieta jestem., mam nadzieje, ze te upaly nie utrzymaja sie dlugo , bo taka pogoda mnie wykancza.

anulka
wcale nie musi bys duszno na poddaszu, my mamy tez sypialnie na poddaszu, okna sa od wschodu wiec rano sloneczko tylko zaglada a weczorem mily chlodek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry