Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć!
Rozłożyliśmy się z Kacperkiem, jakiś wirus nas dopadł i teraz się mocno kurujemy...
Ja się tylko pochwalę, że zgodnie z usg piątkowym będziemy mieli drugiego łobuziaka, BĘDZIE SYNEK!
a teraz wracam pod kocyk.... trzeba przegonić bakcyla
Sami faceci! 

a siadla nam znowu klima w aucie, wiec masakra... a naprawimy jak skonczymy ten remont... wiec jeszcze kilka dni meki...

Dzis bylam 1,5 godziny na miescie i tak sie zmachalam pchajac wozek,ze masakra:sick:

Nastawiam sie na karmienie piersia,ale nie moglam sie oprzec
Bede wode lub herbatke podawac z tych butli.
Kajunia a jak U Ciebie?Jak znosisz upały jak sie czujesz.Odpoczywasz?
byłam u dentysty
za 1 ząb zapłaciłam 250 zł
jestem zła jak pies !!!!
źle się czuję, leżę na łóżku pod wiatrakiem i się chłodzę 

Kajuniu pytalas jak tam po Invikcie.
Niestety nasz babel ustawil sie tak,ze nie dane nam bylo potwierdzic plci ani zbadac dokladnie serduszka,mam zalecenie zbadac je w 26-30 tygodniu.
A co do doktorka...no dla nas byl mily
Nie owijal w bawelne i stwierdzil,ze duzo nam nie nagra dzidzi bo sie ustawila bokiem.Mamy troche twarzy nakryta raczka i nogi nagrane.
Wszystko nam wytlumaczyl i pokazywal jak mierzyl,co mierzy.
A ty bylas sama czy z mezem?
Pogadalismy z nim troche o Irlandii i o Polsce.
dla nas był nie uprzejmy i arogancki
w dodatku bardzo niekonkretny
oczywiście byłam z mężem

Mi tez sie wydaje,ze to zalezy od jego nastroju.
Ja bylam druga pacjentka,weszlam do gabinetu o 8:30.
Przedemna byla inna babka z mala corka i mezem i jak wychodzila z gabinetu to sie wszyscy usmiechali i chichotali tak wiec tam musialo byc rowniez milo.
Raz sie tylko wkurzyl ale na kogos z recepcji bo mu ustawil na sobote pacjentki tylko do 13;00 a on chcial pracowac dluzej ,do 14:30
Niema jak to kasa ,no nie?
Troche bylam zawiedziona,ze maly sie ustawil bokiem,ale robilismy wszystko,zeby sie obrocil.Kilka razy kazal mi sie klasc na lewym boku i poszturchac brzuch,ale to nic nie dawalo
A bedziesz tam jeszcze szla? bo chyba jest mozliwosc wybrac innego lekarza?
10.00 , 12.00 no i poślizgi 1-godzinne