Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i mam wrażenie, ze tyję z dnia na dzień, chociaż staram się kontrolować;-) kurcze co to będzie za te parę miesięcy...
Tutaj podobnie...włoskie upały są okropne...nie dość że gorąco to jeszcze strasznie wilgotne powietrze. Ja już jestem bardzo zmęczona, a ta pogoda odbiera w ogóle ochotę na cokolwiek. Nic tylko wiatraczek ustawić (albo klimę jak kto ma) i leżeć ;-)Dziękujemy wszystkim za gratulki:-)
U nas nadal gorąco... pomimo tego, ze pada deszcz to jest straszny skwar...
Z domu nawet wyjść się nie chce.
Daj znać czy wszystko w porządku. Ja byłam w poniedziałek i jak narazie jest ok.Później pojadę do gina, żeby się na wszelki wypadek przebadać,
No to fajnie masz, bo mój to z gotowaniem troszkę cienko....Jakie masz psiaki?Poza tym nic mi się nie chce...leżę jak struta, dobrze, ze mi mąż chociaz obiady gotuje i psiakami wychodzi;-)
Ja mam prawie 9, ale nie jest źle. Niestety to raczej nieuniknione...A co do wagi ja jestem już 7 kg na plusiei mam wrażenie, ze tyję z dnia na dzień, chociaż staram się kontrolować;-) kurcze co to będzie za te parę miesięcy...
![]()
,jak czytam o tych upalach w Polsce to,az mi was szkoda:-(,jakbym mogla to bym przyslala wam troche chlodu z wysp
,ale to niemozliwe.Troche wam zazdroszcze bo chciala bym troche sloneczka zobaczyc
a tak to pada,albo sa chmury,temperaturka jest ok.20 st.wiec nie jest zle ale nie ma sloneczka:-(.Uwazajcie na siebie i dbajcie o wasze brzuszki.
,ale jak cos sie wyjasni to dam znac,zazdroszcze wam tej pewnosci co bedziecie mialy i gratuluje.
Wiaterek daje duza ulge.