reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Women, mam gazete - tam opisany jest kazdy miesiac... a wiec
6 m-c - 24, 25, 26, 27 t.c
7 m-c - 28, 29, 30, 31 t.c
8 m-c - 32, 33, 34, 35, 36 t.c
9 m-c - 37, 38, 39, 40 t.c

...ja juz po sniadanku - plateczki z mlekiem:tak::tak: - i zaraz do dalszej remontowej pracy:-D:-D ...mąz sie smieje, ze "robir za Jasia" ...podaj, przynies i takie tam... bo co ja wiecej moge pomoc:-D ...musimy dokonczyc listwy wokol oscieznic i w okol wlazu, gdzie beda schody... potem dociac na drzwi i zalozyc w naszej nowej sypialni i pokoju maluszka... no i owe listwy styropianowe w pokoju, gdzie beda schody... ...och...
a w trakcie zrobimy sobie przerwe, bo chce podjechac do tesco:-):-) ...maja miec nawigacje jakoas w promocji i chcemy ja obejrzec... na urlopik przydalaby sie...

wróciłam :-D:-D:-D

cieszę się jak głupia :rofl2:

otóż szyjka się nie skraca (ostatnio miała 3,2cm) a teraz ma 3,6cm :-)
jest dobrze :tak: za tydzień gin chce mnie jeszcze raz zobaczyć ;-) pewnie dlatego, że byłam tak wystrojona :-D;-):-D
no i mam grzybki :zawstydzona/y: to już to gorsze - ale dostałam jakieś pigułki dowicpne :nerd:

będzie dobrze :tak:

idę czytać co u Was :-)

Witam was i ja po dlugiej nieobecnosci! Pamietacie mnie w ogole jeszcze ???
Nie zagladalam do was bo przez te upaly nie bylam w stanieusiedziec przy kompie!! Czasem podeszlam by zobaczyc co u was i wiedze, ze mamy kolejne chetne na rodzenie w listopadzie!!! WITAM SERRDCZNIE NOWE MAMUSKI!!!
Powiedzcie mi czy ktoras juz podliczyla ile tych siusiaczkow nam sie szykuje??? Widze ze sporo!!!
Kajuniu bardzo sie ciesze na takie pozytywne wiesci o Cibie!!!
Ze mna coraz gorzej w tym sensie ze nie moge sei ruszyc! Spodni czy majtek nie zaloze juz stojac na jednej nodze, musze wszystko na siedzaco! Tak mocno rwie mnie w kroczu, ze nie daje rady a tu trzeba czasem Allanka ponosic! Oj ciezko mi!!!

Krecik witam po dluuugiej nieobecności, fajnie, ze jestes:-D:-D
...no tak ja sie wlasnie zastanawialam ostatnio jak to jest jak sie jest w ciazy a w domku jest juz maluszek, ktorego wiadomo trzeba podniesc czy nosic... hmmm... no ja w ciazy mam od meza zakaz dzwigania (...nawet 3 kg) czegokolwiek... ...poki co czuje sie swietnie, brzusio w ogole nie przeszkadza a ja moge smigac... meczy mnie jedynie wchodzenie po schodach (mieszkamy na 4 pietrze...) a tak jest zepelnie super:-D:-D

uffff... tak biegam od mezusia - na poddaszu, do komputerka:-D:-D ..drzwi juz mamy zamontowane:-D:-D teraz konczymy listwy wokol wlazu... a w sobote rano umowilismy cyklinowanie parkietu w pokoju, gdzie beda schody...:tak::tak: ...juz coraz blizej by bylo piknie:-D:-D:-D

Witam

Aniulko czuje sie jak u Ciebie w domku,relacje z pierwszej reki jak idzie remont.
A powiedz mi,jakie schody wstawiacie? Moglabys wyszukac w necie i mi pokazac?

U nas deszczowo,ale cieplo.Wlasnie pomylam podlogi,synal spi...tak wiec czas na relaks :-D
Rano wstalam z klucha w gardle i nosie,chyba sie jakies chorobsko zaczyna.
Moj maz mnie namawia do wziecia Apapu na przeziebienie,ale chyba sie wstrzymam...
Zrobie sobie sok z cebuli...i co jeszcze z naturalnych metod moge stosowac?
Nigdy nie chorowalam w ciazy i niewiem zupelnie czym sie moge podkurowac :sick:
Help :eek:

reklama
Anineczko, co do schodow to bedziemy chyba zamawiac u kogos... chyba ze znajdziemy w jakims markecie typu OBI gotowe i nam podpasuja... Poki co wiem, ze chce drewniane, azurowe i z sosny (w miare jakosc a ponoc tansze niz dab)... maja byc proste z 1 spocznikiem (tak jakby litera L) no i z balustrada i furtka (dla maluszka) na gorze... no i tak srednio jak pytalismy koszt u nas od 2900zl do 6000zl... ...duzo:szok: ...zobaczymy jak wygladaja gotowe... poki co konczymy wszystko a schody pozniej, przy nich to juz nie bedzie balaganu:rofl2::rofl2:

...a co do przeziebienia to gorące mleczko z maselkiem i utartym koglem moglem... i syrop z buraka (robi sie tak samo jak z cebuli, tyle ze dajem sie buraka:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry