Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...ja tez juz bym najchetniej meblowala pokoik maluszka...
poki co mamy juz pokoj
...wszystko nowiutkie i pachnace (okienko dachowe, sciany żółciutkie, drzwi, panele, kinkiety) zostaly listwy przypodlogowe i border z misiami na sciane
a potem takie przyjemnosci jak u Ciebie
tzn. łozeczko, posciel... i takie tam... och, milutkie to

ale u nas robilismy poddasze z niczego... nie bylo ani scian, ani instalacji, ani okien, docieplen... a teraz sa juz 2 pokoje
no i miedzyczasie robimy dol... tzn. odswiezamy, dzis konczymy juz sufit w kuchni... a pan od cyklinowania robi nam z parkietu lustro

Ma 12 lat i co ja bym z nia miala niby robic?? Chodzic po miescie mi sie niechce, leniwa sie zrobilam... nad jeziorko nie pojade bo wysiedziec nie moge... no a w domu u mnie by sie chyba zanudzila. A tak wogole to krecik masz racje, ja jej nie znam! Rodzice maja ja na 2 tygodnie i mniejmy nadzieje przez te 2 tygodnie nie zdaza mi jej "oddac".
nic mi nikt nie mowil nic o tym! Podpytam sie tych co rodzily u mnie w rewirach.
ide sie polozyc bo wizyta u rodzicow mnie zmeczyla ...Pati tak czytam Twojego posta i zastanawiam sie nad znieczuleniem zewnatrz oponowym... czytalam troche o nim, ale moze Ty cos wiesz tak po swojemu:-):-) ...wiem, ze to zastrzyk w kregosłup, ze kosztuje od 200 do 600 zł (w zaleznosci od szpitala)i ze ponoc mozna chodzic (czuje sie nogi) ale nie czuc bolu od pasa w dol... no i zastrzyk dostaje sie w odpowiedniej fazie porodu... ale jak to jest tak w rzeczywistosci, to nie wiem...
czytalam tez, ze czasem potrzebna jest wczesniejsza konsultacja z anastezjologiem...

jesteśmy ze sobą barzo rzadko więc siłą rzeczy kupujemy teraz :-)
a Marcin jeszcze wiezie 5 reklamówek rzeczy dla maluchów od bratowej

i całe szczęście :-)
czekamy na fotki;-)