reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kajunia bardzo sie cieszę ze wszystko dobrze,ze ginekolog ci podpasował,ze dzidzie rosną zdrowo,i cieszy mnie fakt iz ładnie przybierają na wadze.Super wieści naprawde bardzo sie cieszę.
Pati muszę wpaść na kontrolę hihihih jak dojdziesz juz do ładu to umawiamy sie na kawkę,cieszę sie ze juz tylko sprzątanie zostało.Pogłaskaj brzuszek od cioci.
Anulka widzę jak promieniejesz tymi zakupami i remontem,i jaką radosc ci to sprawia.Super.Oby jak najszybciej skończyć.
Anineczka zakupy są super,bardzo przyjemna sprawa.Ja tez muszę powoli sie zabrać za kompletowanie ciuszków dla Juniora.
Ladina jak tam włoski?Zadowolona jestes ? Moze jakieś foto wkleisz.

Ja jutro z samego rana startuje do urzędu zakładać działalność wiec czeka mnie załatwianie spraw urzędowych brrrrr nie lubie urzędów.
Zaraz jak wróce z urzędu to zabieram sie za malowanie pomieszczenia i sprzątanie,bo z dniem 1 sierpnia chce juz otworzyc.Takze mam duzo pracy na jutro.

Tymczasem uciekam kochane troszke na miasto z kumpelami sie zrelaksowac i zjesc jakąs dobrą kolacyjkę.Buziaki.

reklama
Women, a jaka dzialalnosc otwierasz, bo albo nie doczytalam:zawstydzona/y: albo nie pisalas... wiem, ze ma cosik wspolnego pewnie ze spozywka, bo umwilas sie z pania z sanepidu... hmmm, ale wscibska jestem...:-D:-D
No i zycze udanego wypadu z przyjaciolmi:-D:-D

I uwazaj przy malowaniu i sprzatniu, czytalam, ze nie bardzo powinno sie podnosic lapki w gore... ja kilka tygodni temu wzielam sie za mysie oscieznic... a ze byly w farbie, gladzi itp... to troszke mi zeszlo... i na drugio dzien jechalam do ginekologa... sotalam nospe, magnez i zkaz takich prac porzadkowych:-D:-D
wiec uwazaj i nie przemeczaj sie:-D:-D

Anulka otwieram Doner Kebab.
Co do sprzątania i malowania to postaram sie za duzo nie robic,chociaz ze mna to nie realne.Ja lubie robic wszytsko sama i dokladnie,i ciezko bedzie mi patrzeć jak robia inni ,nie usiedzę z tyłkiem hehe.Ale obiecuje ze bede sie oszczędzać.No ty równiez musisz na siebie uwazać.

kajunia
w koncu sie troche uspokoisz:tak:
No i ladnie ci chlopcy rosna:tak: a wiesz u mnie okazalo sie, ze mam jednak dwa lozyska, wiec o to podkradanie przynajmniej jestem spokojna. A na ostatnim badaniu mnie tak wymeczyli , ze nawet nie spytalam jak duze sa moje maluchy, wiem , tylko, ze jednakowo rosna:rofl2:

Anulka Pati
ja Wam po cichu zazdroszcze tego remontu, bo strasznie lubie takie konkretne zmiany;-) No ale faktycznie teraz to moze byc dla Was troche uciazliwe. Najfajniejsze jest czekanie na efekt koncowy:tak:

Women
jestem zadowolona z fryzjera, nawet bardzo. Opitolilam moje straki o polowe, wiec teraz mam wloski do ucha (dzis mi sie juz nie chce walczyc ze wstawianiem fotek;-), moze jutro wstawie do galerii;-))
Trzymamy Kciukasy za szybkie zalatwienie spraw urzedowych! Bedziesz zatrudniac kogos w tym Kebabie? Chyba jakis Turek by sie przydal;-) Sama chodze na kebab a wlasciwie na doner. Jest u nas w jednym miejscu pychaaa, bo maja duza warzyw i super sosy do niego;-) Ja tez chce rozpoczac swoja dzialalnosc, ale bardziej hobbistyczna, bo kasy raczej duzo z tego nie bedzie;-)

Witam wszystkie Mamusie!
Już jakiś czas zbieram się, żeby do Was dołączyć (dostałam zaproszenie od Anineczki na Mamach z Irlandii), ale najpierw trochę podczytywałam, żeby być na bieżąco :-) Teraz trochę o mnie: mam na imię Ola, 30 wiosen na karku, 2 synków i ok. 20 listopada spodziewam się kolejnej Latorośli (najprawdopodobniej dzieiwczynka, choć pani dr nie była pewna). Od roku mieszkamy z mężem w Irlandii, a teraz spędzam z dziećmi wakacje w Polsce (nie ma to jak u Mamy :-D)
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona, choć na te ostatnie miesiące ;-)
Pozdrawiam

Dzien dobry:-D:-D

U mnie sloneczko juz zaglada w okienka... wstalam, zaraz jakies amciu... i dalej porzadki i wykonczeniowka mieszkanka...:happy2::happy2: hmm, dzis moje imieniny...:-) ale chyba wszystko przeloze na po remoncie... bo nawet nie mam gdzie usiasc i wypic kawy... w koncu co to za frajda przyjmowac gosci w takich warunkach...:szok::szok:

Olpa, witaj:-):-)

reklama
Hej Mamcie:-)

Olpa witaj w listopadówkach:-)

Anulka i wszystkie Anie :-) najlepszego w dniu imienin!!:-) Dużo zdroofka dla Was i waszych maluszków oraz dddduuuuużżżżżooooooo prezentów:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry