reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
HEJ KOBIETKI
Dzis mam równą 100 do narodzin synusia,jak sie cieszę!
U mnie duzo latania,sprawdzania cen itd.
Malowanie ukończone takze chociaz to mam za sobą,ale powiem ze nerwowa chodzę jak diabli.ciągle zmeczona i nie wyspana nie wiem co to za głupi okres.
Dzis wychodze opijać ze znajomymi firme,znaczy sie oni beda opijac ja oczywiscie posiedze przy dobrym soczku.Tymczasem pozdrawiam was wszystkie i zycze miłej soboty.

reklama
hej kobitki
od 12.00 do teraz sprzatalam. Ojejku to jakies 6 godzin :sorry2:
jak mam nerwa to sprzatam jak glupia.... teraz usiadlam dopiero i czuje jak mi nogi pulsuja. Chyba przecholowalam bo brzusio tez pobolewa. Ale chociaz mam czysciutko w domciu. Mylam okna, posprzatalam w lazience i kibelku, w kuchni... az lsni :tak: nawet podloge wypastowalam w pokoju i kuchni.... Kurze tez wszedzie poscierane...... Zaszalalam jednym slowem... i teraz chyba mam maxa. Dysze i czuje kazdy miesien chyba.
kurcze padac u mnie zaczelo, tzn kropi narazie... no coz mezulek jak wroci z pracy to wyjdzie z piesolkiem. Zaraz powinien byc. Kurde obiadu nie zrobilam.... Jadacie w ciazy pizze? Chyba zamowie....
A wam jak mija dzien?
buziole mamuski!

Mamcie własnie z grilka wróciłam:-) zjadłam ogromniastego pstrąga:-) ale dalej mam gosci wiec uciekam:-) kolorowych snów wam i brzuszkom życzę:-)

buziaki

dzien dobry panie
powiem tak,od samego rana mam rogala na buzi.Wczoraj byłam na imprezie,tak jka pisałam,no i drogie panie pewnien pan bardzo zainteresował sie moja osobą,nie przeszkadza mu ze jestem w ciazy,chce sie spotkac na kawce ze mna a ja jestem w ciezkim szoku ze ktos moze sie zainteresowac kobieta w prawie 7 miesiacu ciazy.Nie wydaje wam sie to dziwne?
Firma opita takze teraz juz tylko musi zarabiac.Milego dzionka.

Women najlepszego z okazji wczorajszej 100 dnióweczki :-)

A co do Pana, który sie Tobą zainteresował... :-) To bardzo bardzo miłe dla kobiety w ciąży, że jest tak atrakcyjna, że mężczyźni się nią interesuja! :-) Poprawia humorek, co? ;-) :-pNo i super, jeśli Ty tez jesteś zainteresowana to zycze powodzenia!!! :-) :tak:

Witam w niedzielne (po)południe.

O kurczę Women, ale numer. Super! Gratuluję zakończenia przygotowań do pracy, powodzenia w nowej pracy i ten pan... no, no. Na tym polu również życzę powodzenia.

A ja właśnie dostałam zaproszenie od koleżanki ze studiów, żeby pojechać do Szczecina (gdzie studiowałam) i spotkać się z kilkoma koleżankami. Najpierw moja odpowiedź brzmiała - nie. Ale teraz coraz poważniej się zastanawiam nad tym wyjazdem. no i sama nie wiem co robić. Nie widziałam ich 2 lata i nie wiem kiedy uda nam się znów spotkać.:confused:

dziewczynki!
Women no no... ciekawe co sie z tego rozwinie :-D Powodzenia :-D Ale masz fajnie....
jolie sprzatalam bo mialam nerwa... wszystko sie nawarstwilo w zyciu. czekam na kredyt mieszkaniowy i donosze ciagle to nowe dokumenty...ciezko jak nie wiem dostac. No i tesciowa mnie wkurza... a mieszkam u niej. Gdy sprzatam to zapominam o smutkach i jakos mi lzej. Wymecze sie, wymecze i padam na twarz....w tedy mi lepiej :blink: A dzis mam lepszy nastruj. Maluszek sie wierci od rana w brzuszku. i nawet zaczynam sie z nim bawic ;-) Stuknie mnie w brzusio a ja odstukuje i stukamy tak do siebie przez jakis czas :-D Zeby go nie zmeczyc za bardzo glaszcze brzusio w miescu gdzie sie bawilismy i w tedy chyba zasypia... bo cisza :-D Tym chyba wprowadzil mnie moj maluszek w dobry nastroj.
Wam tez zycze dobrej niedziali kochane!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry