Witajcie mamusie!:-)
Pati26 okropne sny, pewnie sie wymeczylas w nocy bo co to za spanie jak sni sie cos takiego
ja tez dzis mialam ciezka noc, dzidzia kopala jak tylko kladlam sie na bok
a spanie na plecach cala noc meczy.
Moj mezulek dzis jedzie do Warszawy bo brata na lotnisko(mieszkamy w Olsztynie wiec nie tak blisko ma). Nie wiem czemu ale mam dziwne uczucie ze nie powinien jechac
moze jestem paranoiczka ale takie przeczucia sa straszne:-( ale nie warzne, musze sie po prostu czyms zajac na caly dzien
Women lilka dobrze ci poradzila, trzymaj sie i nie poddawaj bo walczysz o przyszlosc Jordana!;-)
Pati26 okropne sny, pewnie sie wymeczylas w nocy bo co to za spanie jak sni sie cos takiego
ja tez dzis mialam ciezka noc, dzidzia kopala jak tylko kladlam sie na bok
a spanie na plecach cala noc meczy.Moj mezulek dzis jedzie do Warszawy bo brata na lotnisko(mieszkamy w Olsztynie wiec nie tak blisko ma). Nie wiem czemu ale mam dziwne uczucie ze nie powinien jechac
moze jestem paranoiczka ale takie przeczucia sa straszne:-( ale nie warzne, musze sie po prostu czyms zajac na caly dzien
Women lilka dobrze ci poradzila, trzymaj sie i nie poddawaj bo walczysz o przyszlosc Jordana!;-)

... nabiorę sił i napiszę co i jak
" zbadał, zapisał maść, zrobił USG ... szok
no i przy okazji - skoro TEN lekarz był aż do przesady miły poprosiłam go żeby sprawdził płeć maluchów ;-) lekarz sporo się namęczył no ale po 20minutach potwierdził zdjęciami 2 dorodne siusiorki