reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witajcie Listopadowe Mamy,

wróciłam już z urlopu (oczywiście wybrałam ten tydzień kiedy nie było ani grama słońca), wróciłam też do pracy, wiec znowu nie mam czasu na nic..... a zakupy odsuwam w czasie - jeszcze nic nie mam i zaczynam sie martwić że nie o czym zapomnę albo nie zdążę kupic...

Byłam na usg tydzień temu i juz wiem że będzie dziewczynka - Natalia (ale może nam sie jeszcze coś zmieni jesli chodzi o imie). Rodzina szaleje ze szcześcia... moj mąż bardzo chciał syna wiec jak się dowiedział, była mała żałoba ;) ale teraz już jest zadowolony....mówi mi że i tak córki bardziej kochają tatusiów....

W piątek idę na badania i glukozę... a do tego jeszcze nałożyły mi się badania okresowe do pracy - pół tygodnia spędzę u lekarzy.

Pozdr.
Madika

reklama
hej
ja tylko na chwile,przywitac sie
strasznie zle sie czuje od kilku dni wymiotuje brzuch mnie boli niewiem co ze mna sie dzieje mysle ze moze po tabletach sie zle czuje jutro pojde do lekarza,tymczasem uciekam do łóżka.

Women ja slyszalam ze wymioty w ciazy moga tez byc na tle nerwowym! Jestes teraz zestresowana i mam nadzieje ze to jest tylko powodem tych nudnosci! Oby z dzidzia wsyzstko bylo oki! A Ty uwazaj na siebie i idz do lekarza! Lepiej miec pewnosc ze wszystko w porzadeczku!!!

A tak poza tym to kajuniu , moze faktycznie masz uczulenie na wode domowa??? JA bym na twoim miejscu znow poszla do lekarza bo przeciez to nie jest normalne!!! Trzymaj sie kochana i oby te paskudztwa poszly sobie precz!!!

Jolie, u nas mowia ze norma po obciazeniu glukoza to do 140 (z czyms) juz nie pamietam! Moze to co podalas to byla norma przed obciazeniem???
Moim zdaniem mozesz byc spokojna bo cukrzyca ciazowa Cie ominela!

Hej co to za zle nastroje????? Zycze by sie wypogodzilo na waszych buzkach!!! (to do tych co maja zly humorek)

czesc :-)
krecik ma racje, po obciazeniu glukoza norma jest do 140, ja mialam niestety 195 :sick: Termin u diebetyka mam dopiero na 20tego... ehhh... nigdy nie bylam na diecie, jadlam zawsze to co chcialam, ciezko bedzie mi.
i krecik znowu ma racje "Hej co to za zle nastroje????? Zycze by sie wypogodzilo na waszych buzkach!!! (to do tych co maja zly humorek)" UŚMIECHNAĆ SIĘ mamuski :-D

witajcie kochane:-)
ja mam dzisiaj dobry humorek
resztę wczorajszego wieczoru spędziliśmy z mężem bardzo milutko
mężuś się postarał:rofl2:
widział jak bardzo jego mamusia mnie z równowagi wyprowadziła:angry:
ale to norma,w sumie powinnam się przyzwyczaić:baffled:

dzisiaj na 17tą przychodzą moje 3 psiapsióleczki z mężusiami
już się doczekać nie mogę:-D:-D:-D
jutro jadę z Samuelkiem do Sopotu
tak na jeden dzień tylko:rofl2:

tymczasem uciekam bo mąż wzywa:-D:-D:-D:-D:-p
milutkiego popołudnia Mamuśki;-)

pati milej zabawy :tak:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a ja jak zaraz gdzies nie wyjde z domu to mnie cos strzeli!! Bylam na chwile z pieskiem na siku i teraz sie nuuuuuuuudze. Musze mezulka wymeczyc by gdzies z nim wyjsc. No juz nie moge wysiedziec........

reklama
a ja dzis mam dobry nastroj. Mąż ma wolne wiec spedzamy dzien aktywnie i przede wszystkim razem!!!dopiero wrocilismy do domku, zaraz bedziemy robic zapiekanke z serem:-p i ogladac tv jak stare dobre malzenstwo:rofl2::rofl2::rofl2:

Larvunia nie boj sie tej diety bo tak naprawde to w niej mozesz jesc wszystko tylko musisz trzymac sie pewnych norm bo niektore rzeczy maja duzo cukru i trzeba zjesc ich mniej , ale np slodycze w ramach "wymiennika" bedziesz tez mogla zjesc-wszystko ci wytlumacza u diabetologa:tak:

Do góry