hej dziewczynki
tak sobie Was podglądam bo jak zagościłam na bb to listopad był na końcu przyszłych mamus ... a teraz........ ale czas szybko leci
women - na becikowe czeka się ok. miesiąca od złożenia wniosku.... przysyłaja zawiadomienie kiedy konkretnie wpłną pieniązki... a co do wózeczka to polecam x-landery........ można właśnie wpiąć fotelik.... jest to bardzo wygodne jak się jest mobilną mamą... tylko myk cyk i dzidziuś zamontowany
pozdrawiam Was gorąco
kibicuję każdej z Was......... widziałam ,ze macie sporo bliźniaków- super
trzymajcie się i mam nadzieję,ze nie macie nic przeciw,że zagladam sobie do Was
tak sobie Was podglądam bo jak zagościłam na bb to listopad był na końcu przyszłych mamus ... a teraz........ ale czas szybko leci

women - na becikowe czeka się ok. miesiąca od złożenia wniosku.... przysyłaja zawiadomienie kiedy konkretnie wpłną pieniązki... a co do wózeczka to polecam x-landery........ można właśnie wpiąć fotelik.... jest to bardzo wygodne jak się jest mobilną mamą... tylko myk cyk i dzidziuś zamontowany

pozdrawiam Was gorąco
kibicuję każdej z Was......... widziałam ,ze macie sporo bliźniaków- super
trzymajcie się i mam nadzieję,ze nie macie nic przeciw,że zagladam sobie do Was

zeby tyle czekac na wizyte do ginekologa, ehh , w Polsce przynajmniej mozna prywatnie jak cos niepokoi.
U nas w Olsztynie kazda kobieta chce rodzic w tym szpitalu bo maja najlepsze oddzialy patologii noworodka( w razie czego) no i to jest najlepiej wyposarzony szpital jesli chodzi o oddzialy poloznicze.
mam nadzieje ze nie bede tego zalowac.
Bedzie ciezko. No i mam sie kluc -sprawdzam cuckier 4 razy dziennie:-( Naczczo raz a pozniej po sniadanku, po obiedzie i po kolacji ostani raz. Bede miala palce straszne po tygodniu a ciekawe jak dlugo bede musiala sie kluc?? Do konca ciazy? Jezeli wyniki beda dobre po tygodniu to wprowadzic mamy owoce do diety. AAAaaaa... i nie moge pic mleka :-( a tez uwielbialam, bo mi na zgage pomagalo. potrafilam pic 2 litry dziennie....ehhh... bedzie ciezko.
nie moglam sie opanowac, ja je uwielbiam! Ehhh.... )