Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz nawet bolu nie czuje;-)

. Niestety ksiazki kucharskie wszystkie w kartonie czekaja na przeprowadzke na nowe mieszkanko. Nie wiem co na obiady robic, ile mozna jesc pieczonego kurczaka kochane!? pomozcie....
mozesz pieczonego kurczaka, z grila kurczaka, mozesz np ugotowac piers z kurczaka dodac jakies warzywa do tego, mozesz ugotowac pulpety z miesa mielonego albo ugotowac schab-poszukaj z necie moze sa jakies przepisy na miesa gotowane. Ja sie zadowalam gotowana piersia i pulpetami;-) tylko ze ja maoge jesc np tez owoce i czasem slodycze w ramach "wymiennikow" ale to roznie byw-czasem mi mocno skacze do gory cukier i wtedy wiem ze nie moge juz tego jesc:-( najwazniejsze zebys odpuscila sobie na jakis czas slodycze i soki. Co do mleka to podobno jesli juz to lepiej je pic wieczorem bo rano moze znacznie podwyzszac cukier. Jesli juz nie mozesz wytrzymac bez mleka to wypij szklanke 2% wieczorem do kolacji- bo w kazdym posilku musi byc warzywo i najlepiej chude mieso-bo to spowalnia wchlanianie cukru czyli np na kolacje 3 kanapki(ciemne pieczywo!) z maslem , szynka chuda i pomidorem (pamietaj zeby nie jesc sera) to mozesz sobie wypic ta szklanke mleka 2%, moze az tak ci nie podskoczy cukier- za godzine zbadaj i sie okaze;-)
napewno będzie wszystko super...poproś o usg! powiedz że CIę niepokoi cos...i napewno Ci zrobią
Lilka...czekamy na newsy:-)

:dull:to chciałam napisać właśnieMirka to to fajnie że u dzidzi ok:-)
Lilka kurde co to za lekarze tam są...o masakra...ale juz neidługo będziesz w Polsce to będziesz mogła sobie wszystko sprawdzić:-) uśmiechnąć sie rposzę

Rozumiem, ze jestes ubezpieczona?? Sorki ale dla mnie to jakas dziwna sprawa
No kuzwa, to jak Ty zamierzasz tam urodzic?? Nie chce Cie straszyc, ale tutaj ciaze musza byc rejestrowane w szpitalu od 20 tyg. Skoro maz ma dzis wolne to moze sprobujcie cos zalatwic... No chyba, ze chcesz rodzic w Polsce?