reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
misia - zazdroszczę tylko 1 kilograma
ja w przeciągu 2 tygodni przybrałam 4 kg
jak położna wczoraj mnie zważyła zaczęła się śmiać
ja nie miałam innego wyjścia i powiedziałam że to skutek uboczny świąt ;-)
wyglądam jak małe słoniątko ale cieszę się, że maluchy rosną i mama też :-) ja na kolejną wizytę idę 27.04.
i pewnie dostanę skierowanie na kolejne USG :-)

wyglądam jak małe słoniątko ale cieszę się, że maluchy rosną i mama też :-) ja na kolejną wizytę idę 27.04.

Witam i ja!!! W Swieta bylo ogolnie spokojnie ale gdybym nie zrobila salatki, galaretki z kurczaka i nie ugotowala bialej kielbaski to bysmy tylko jaja i 3 rodzaje kielbasy jedli!!! Tesciowa zaprosila nas do siebie ale jakos sie nie popisala!! Jadlam moje papu ale nic nie przytylam!!! Dzisiaj u gina dowiedzialam sie ze nawet schudlam 100gram! Ostatnio bylam u gina 3 tygodnie temu czyli super ze moja waga sie nie powiekszyla!!! Dzidzius za to rosnie i ma okolo 2,2cm od glowki do dupki!!! Serduszko bije jak trzeba i tegozycze wszystkim fasolkom i zafasolkowanym!!! Fotke mojej dzidzio wstawie w galerii!!!
Ale sie rozpisalam!! Tak to nie mialam kiedy a teraz to pisze i przestac nie moge!!!
Ale sie rozpisalam!! Tak to nie mialam kiedy a teraz to pisze i przestac nie moge!!!
madga
Fanka BB :)
i ja witam Was po Świętach - obżarta maksymalnie i niemoralnie;-)
Dziś miałam również wizytę u gina, moja fasoleczka rośnie pięknie i wszystko jest ok. Ja też czuję się w miarę dobrze, mimo, że znów przez ostatnie dwa dni plamiłam
Ale ginek mnie uspokoił bo nie ma cech oddzielania się łożyska itp, i naprawdę wszystko dobrze - tylko niestety dalej muszę leżeć i ćpać leki.
Buźka dla listopadówek
Dziś miałam również wizytę u gina, moja fasoleczka rośnie pięknie i wszystko jest ok. Ja też czuję się w miarę dobrze, mimo, że znów przez ostatnie dwa dni plamiłam

Buźka dla listopadówek

A
Anitt
Gość
Witam Was dziewczyny 
Ide zaraz wziac kapiel bo mam wizyte u lekarza. Zostanie mi przydzielona osobista polozna i wybiore szpital w ktorym chcialabym rodzic.
Hmmm.... Milego dnia
Ide zaraz wziac kapiel bo mam wizyte u lekarza. Zostanie mi przydzielona osobista polozna i wybiore szpital w ktorym chcialabym rodzic.
Hmmm.... Milego dnia
Motylinek
Listopadowe mamy'07
Witam wszystkie mamy!
Szukalam forum blizniakowego i nawet znalazlam ale nikt tam juz nie zaglada wiec poszukalam Listopadowego bo na 16 mam termin.
Mozna sie przylaczyc?
Mam juz coreczke i niedawno okazalo sie ze znow zostane mama.Ucieszylismy sie niesamowicie bo chcielismy zeby mala miala rodzenstwo.
Nie spodziewalismy sie tylko ze spotka nas podwojne szczescie.Okazalo sie bowiem ze w moim brzuszku zamieszkaly dwie fasolki.
Zdziwilismy sie niesamowicie bo ani w mojej rodzinie ani w rodzinie meza nie bylo blizniakow.
No coz...chyba ktos musial zaczac:-)
Pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie!
Szukalam forum blizniakowego i nawet znalazlam ale nikt tam juz nie zaglada wiec poszukalam Listopadowego bo na 16 mam termin.
Mozna sie przylaczyc?
Mam juz coreczke i niedawno okazalo sie ze znow zostane mama.Ucieszylismy sie niesamowicie bo chcielismy zeby mala miala rodzenstwo.
Nie spodziewalismy sie tylko ze spotka nas podwojne szczescie.Okazalo sie bowiem ze w moim brzuszku zamieszkaly dwie fasolki.
Zdziwilismy sie niesamowicie bo ani w mojej rodzinie ani w rodzinie meza nie bylo blizniakow.
kajunia
bliźniakowa mama :)
Witam wszystkie mamy!
Mozna sie przylaczyc?
motylinek - witaj :-) bardzo się cieszę, że TU jesteś

ja też szukałam na BB forum bliźniaczego, ale są tylko wcześniaki

reklama
Ale super!! Motylinek, gratulacje najmocniejsze!!! Fajnie ze tak blizniakowo na naszym forum sie zrobilo!!!
U mnie potwierdzona tylko jedna istotka jak widac w galerii ale i tak sie ciesze!!! U nas na lipcowkach byla dziewczyna, ktora miala roczna coreczke i w lipcu (razem z nami) urodzila trojaczki!!! Teraz ma chyba tyle do roboty ze niestety nie zaglada na nasze forum
U mnie potwierdzona tylko jedna istotka jak widac w galerii ale i tak sie ciesze!!! U nas na lipcowkach byla dziewczyna, ktora miala roczna coreczke i w lipcu (razem z nami) urodzila trojaczki!!! Teraz ma chyba tyle do roboty ze niestety nie zaglada na nasze forum
Podziel się: