• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
agar a czemu w niedziele?kaza ci sie polozyc na oddzial? ja tez mam cukrzyce tzn bardziej nietolerancje glukozy bo cukry ani razu nie byly wyzsze niz 170, jestem pod stala kontrola i wlasnie zastanawiam sie czy kazda ciezarna z cukrzyca klada wczesniej do szpitala??
co do regalu kapielowego z przewijakiem to mysle ze fajna sprawa-wszystko w jednym, ogladalam takie w sklepie ale niestety za drogie dla mnie:-( a pewnie tez cos takiego bym wybrala:tak:

larvunia co do tego klucia to wydaje mi sie ze dziecko jest juz po prostu tak duze ze czasem naciska juz nisko glowka i stad ten bol- ale najlepiej lekarza zapytac:tak:

reklama
Sugar z tym regałem to tak myślałam,ale juz kupiony:wściekła/y:

Kathhe w moim szpiutalu wszystkie ciężarne kładą się wcześniej, ja powinnam iść jutro, ale się dogadałam, że bez sensu na weekend i mam być w poniedziałek rano na oddziale po badaniach, więc idę w niedziele ok 21

z Tuśką to położyli mnie na oddział już w 38 tc, to był koszmar:angry:

Kurcze muszę jeszcze ubrać koszyk dla Tośka,

Ja ostatnio w nocy mam straszne bóle jak na miesiączkę i skurcze, a rano jak ręką odjoł dziwne to :)

dzieki kochane za odpowiedzi odnosnie klucia w kroku.

do juterka :* pokrece sie jeszcze troszke po mieszkanku i ide w kimono :sorry: spac mi sie cos chce... "morfeusz" goni juz od pol godziny do wyrka :happy:
kolorowych snow :rofl2::rofl2::rofl2:

jutro chcemy jeszcze kupic 1 grzejnik konwektorowy, jakby w razie co bylo za chlodno...

a jaki to jest i ile on kosztuje? ja muszę zakombinować z czyms do podgrzewania bo cholera w nocy zimno jest :-(

chyba sie trzeba seksikiem zająć i to ostro:-) jhehehe

Sabinka do roboty! Póki jeszcze możesz, bo potem to 6 tygodni trza sobie dac na wstrzymanie... mnie to już takie sny erotyczne męczą :sorry::-p:zawstydzona/y:;-)

Nie wiecie nawet co bym oddala za glupie badanie na samolocie...:sorry:

dziwna sprawa, prawda? przecież to nie problem zbadać kobitkę dowcipnie :sorry:

ale sie od rana rospisalyscie .... a mi sié nawet czytac niechce
no ale przeczytalam

Mirka ty leniuszku ;-)

Kajunia, Kunda, Misia to przynajmniej czasem napiszą słówko:-) ale mało mało:-) heheh

ciekawe czy my tak bęziemy miały czas:-)

Hehe, z pierwszym dzieckiem jest łatwo, dużo czasu :tak: ale ja wymiękam z dwójką, jeszcze po tej cesarce to muszę dużo leżeć i leczyć anemię. Często mi się kręci w głowie no i rana strasznie boli :baffled:
ale i tak Was czytam :-p

Jestescie kochane ze o mnie pamietacie! Ja bylam w szpitalu z grypa zoladkowa! Lipa totalna! Tak mi zoladek rozregulowalo ze mialam przedwczesne skurcze! Wszyscy juz byli przygotowani na narodziny Colinka a tu nic! Jestem znow w domku i czekam cierpliwie! Brzuch juz nisko i skurcze dalej sa ale jakos dalej jestesmy dwa w jednym!

Ło matko Kreciku! :szok: ale nieprzyjemna przygoda z tym grypskiem :-(

poród miałam wymarzony i każdej z Was takiego zyczę:tak:;-):-)
anestezjolog nie zdążył zrobić znieczulenia bo rozwarcie szło jak burza
Marcelinek spieszył się bardzo do Rodziców i Braciszka:-)
mąż spisał się dzielnie przy porodzie
był dla mnie cudownym oparciem:happy:

Super! zazdroszczę tak łatwego porodu naturalnego :tak:

ostatnio wstalam o 6tej i robilam dla meza nalesniki na sniadanie:szok:

Kathhe jesteś niesamowita :eek:;-)

W kazdym razie wszystko ok. Naciskalam go z ta infekcja, ale mowi ze w moczu nic nie widac i ze nie mam zadnych innych dolegliwosci wiec to raczej nie to. POwiedzial ze to mogl byc ten czop...

A to moj doktorek :rofl2:
http://www.holbrooksurgery.com/images/DrSingh0506.jpg

super że jednak ok :tak: doktorek fajny :-p

Kochane mam pytanko odnosnie imienia-co myslicie o imieniu macius???

To był jeden z typów dla imienia mojego pierwszego synka :tak: Bardzo mi się podoba i znam samych porządnych Maciejów, Maćków i Maciusiów :-)

no i dzisiaj maluchy mają JUŻ miesiąc :szok: ale ten czas leci :-D

Gratulujemy Oliwierkowi i Oskarkowi pełnego miesiąca! :-D:-D:-D

Witam,
przepraszam, ze tak rzadko pisze, ale niestety nie mam weny ani sily. Moj brzuch juz mnie przerosl:baffled: No i narazie nic nie wskazuje na to , ze szybko to sie zmieni;-)

Ladina już niedługo :-) pokaż fotke brzuszka!!!

Dwa oststnie tygodnie były dla mnie bardzo ciężkie. Mała na okrągło jadła, średnio co godzinę, w nocy i w dzień, piersi mam zmasakrowane, płakać mi sie ciągle chciało i zasypiałam na stojąco.

Współczuję :-( ale niedlugo nauczycie się rytmu i będzie oki :tak:

Ladina piersią nie karmie od tygodnia :-( pokarm miałam bardzo chudy :-( maluchy budziły się z płaczem co godzinę i ciągle były głodne :zawstydzona/y: lekarz doradził mi odstawienie od piersi, bo szkoda było męczyć maluchy. Zresztą od szpitala chłopaki byli dokarmiani Nanem1 i takie mleko teraz podaję.

Kajuniu a co z mlekiem krowim? Nie będziesz jednak im podawać? Pamietam naszą dyskusję na ten temat i jestem ciekawa jak postanowienie wychodzi w praktyce... ;-)

Fak!!!
Dalej nie ma dostepu do Galerii :crazy: A chcę też oglądać wasze maluszki i pokoiki:zawstydzona/y:
Długo się czeka na dostep??

ELBRA
już dawno masz dostęp, sprawdź:
Forum BabyBoom

No wiec ja już po wizycie. Żadnych postępów, rozwarcie tylko na 1 palec i to taki "ściśnięty" (tak to doktor określił):-(Kolejna wizyta w dniu terminu już w szpitalu na KTG. Ale jest jeden duży plus tej dzisiejszej wizyty, pan doktor pozytywnie nastroił mnie jeśli chodzi o poród, a wystarczyło tylko kilka ciepłych słów-niby niewiele.:-)

Malinois super, wiesz akcja się może bardzo szybko rozwinąć nawet z jednego małego ściśniętego paluszka ;-)

dziekujemy za mile przyjecie nas do listopadowego grona:)
Tak jak pisalam nasz synus ma przyjsc na swiat 30.11.Wybralismy mu imiona Wiktor Jan:)

Witaj Szyszuniu!
Piekne imiona, takie jak mój pierwszy synek :tak:

Boshe pisałam tego posta kilka godzin :sorry:

Dobry wieczór
Przepraszam ze dopiero teraz ale miałam dość zabiegany dzień:cool:ja co dzień hehe
A wiec u gina nic szczególnego sie nie dowiedziałam
poza swoim ciśnieniem,małego,wagą -wszystko sii:rofl2:
Moj lekarz nawet mnie nie zbadał uznal ze jak mnie badali w piątek w szpitalu to znaczy ze wszystko gra:crazy:nie lubię go,pieprzy tylko same bzdury.Gdyby nie mój prywatny lekarz to nawet bym płci ani wagi nie znała,ach szkoda gadać.

A tak to spedziłam bardzo miły dzionek
wieczór jeszcze lepszy
hehe w towarzystwie męskim :rofl2::cool::rofl2:miło po 4 miesiącach samotności poczuć męską obecność i co ważne zainteresowanie,miło hehe
Ale co wam bede opowiadac,czekam do rozwiązania i czekam na czas połogu i pozniej sie ostro biorę za siebie i jakąs przyjemnosc dla siebie.:laugh2:

Ale sie rozpisałyście........Nie było mnie zaledwie 10 godzin

Kajunia moje gratulacje dla maluszków z okazji 1 miesiąca życia:-):-)
Misia zeby ci sie Igorek nie zaziębił lepiej ogrzej chałupe:tak:
Pati kochanie ja nie bede sie wypowiadać na temat Twojego porodu FARCIARO:rofl2:
Anitt ciesze sie ze po wizycie wszystko gra
Kunda ja tez przeszłam przez to co ty,tez wirusowe ale juz jest ok;-)
Larvunia a jak Twoj brzusio,i rozwarcie cholebcia kiedy pojedziesz rodzić?:eek:
Sugar jak sie czujesz kochana?
Mirka coś złe samopoczucie cie dopadło,dzieje sie tak zazwyczaj pod sam koniec.:tak:
Witam Nową Mamę Listopadową :-)Szyszunie!
Malinois u mnie też nic sie narazie nie zapowiada :sorry:
Sabinka do roboty! hehe mogę tylko pozazdrościć :rofl2:

Witajcie Mamusie!!!
Dawno nie pisałam, ale tak się poukładało, że nie miałam kiedy. Staram się jednak być na bieżąco :tak:

Misia i Pati - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Kochane mam pytanko odnosnie imienia-co myslicie o imieniu macius???
moja tesciowa stwierdzila,ze to same pijaki i nieudaczniki i ze mam jej tym imieniem wnuka nie krzywdzic (chociaz nie jestesmy pewni czy to chlopak czy dziewczynka).
Powiedzcie,ze znacie normalnego Macka ktoremu sie powiodlo w zyciu-Normalnie dla mnie to zabobony!!

Super imię - mój synek takie ma, bo znamy samych fajnych Maćków :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry