• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sen mi chyba nie jest dany tej nocy...
Jakies 2 godziny temu mialam skurcze, nie moglam sobie poradzic. Probowalam lezec, klekac, kucac, stac, spacerowac, probowalam wszystkiego ale nic nie pomagalo. Dziwne uczucie, takie jakby wszystko mi sie zrywalo, odklejalo od kregoslupa i chcialo wyjsc. Czulam maluszka tuz nad spojeniem lonowym. Po jakims czasie ustalo. Teraz mam tak cholerna zgage ze mi sie plakac chce :-( Byle do rana, w dzien mi sie najlepiej spi :)

Milej nocki moje drogie, mam nadzieje ze ja przespicie :)

Misia no to Ci troche zeszło z napisaniem:-) heheh u mnie szefowie się smiali ze dają mi 3 dni urlopu na czas pobytu w szpitalu..a później wiedzą że mnie bedzie dupsko bolało i nie tylko:-) to kupują mi deskę klozetową z dziurą :-) żebym mogła siedzieć wygodnie przy kompie:-) hehehe

Women no pięknie:-) co to za Pan:rofl2::sorry:

Szyszunia Witaj

Sugar mamy pdoobne terminy narodzin maluchów:-) bierze Cię coś:-) hehehehe? bo mnie kurcze cos nie chce:-) a chciałabym sobie na 30 listopada strzelić:-) ale to Tylko aj bym chciała:-) a młody ma to w nosie:-)

Asix mi też się MAciuś podoba:-)

Olpa rzeczywiscie dłuuuuggggoooo Cie nie było:-) co u Ciebie?

o śpioch Larvunia wstała:-)
a gdzie reszte śpiochów????????????/
Mirka Asix Kathe Malinois i inne śpiochy gdzie???????????

sabina a dziendoberek :rofl2:
anitt kochana a Tobie co? Jak sie czujesz?? Moze zadzwon do szpitala co...
women nie wiem kiedy pojde rodzic, maluszek jakos nie ma ochoty :sorry: Super ze wieczorek spedzilas dobry :happy: Moze zdradzisz cos wiecej??
olpa pisz kochana pisz...

Larvunia ja tez się dziś nudzę:-( kurde jak cholera:-( pracy nie mam bo w ostatnie dni nadrobiłam wszystko na kilka dni do przodu:-) (tzn. zawsze by sie cos znalazło ale mi się nie chce:-)), domek mam wysprzątany....i co tu robić.............iść mi sie nie chce nigdzie............chyba bede leżeć:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry