Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, myle slowka angielskie ze czasem nie wiem czy mam sie smiac czy plakac
bo moj kochany jest urodzonym anglikiem i czasem nie moge sie wogle z nim dogadac 
anitt skad ja to znam:-) ja czasem tez tak mam z moim mezusiemWitam "wstaniete" dziewczyny.
Moj humor sobie sama nakrecilam, ale to juz norma u mnie od kilku dni. Przemek jakos nie wykazuje checi wspolpracy wiec chyba dzisiaj obiadu nie bedzie mial podstawionego pod nos!!
Wczoraj poprosilam go zeby poodkurzal ale on jest smierdzaccym leniem wiec dzisiaj pewnie sama to zrobie, bo patrzec juz nie moge jak dywan jest usiany okruchami
A rano jeszcze mnie dobil bo do pracy zalozyl wyjsciowe, bieluskie majtki calvin klein!! no przesadzil
i od tego sie zaczelo i stwierdzilam ze nie ma on za grosz szacunku, poczynajac od majtek, przez kase, mnie i na koncu jego samego!! Nie uwierzycie jak sie wkurzylam...
oni czasem naprawde nie mysla ale szkoda sie denerwowac

przeciez on ma wolne
po co sprzatac
ehhhh ,
Troszke optymizmu, nie dajcie sie tym co wkurzaja.... maluszki czuja to co my przezywamy!! 
Co do pomocy mezulka to jak palcem nie pokaze to sie nie ruszy i te ciagle "zaraz" mnie dopierdziala, jak widzi ze sama sie za cos zabierac zaczynam to w tedy laskawie mnie wyrecza... ech ci mezczyzni...