reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

sugar popieram opinie o przytulaniu, ja staram sie bez potrzey nie nosic ale jak Marysia placze to ja nie moge nie przytulic:-(
larvunia pytasz co robic jak dziecko patrzy-nie spi, nie usypiac jesli nie ma potrzeby!to jest czlowiek ktory dopiero sie uczy swiata wiec jako mama mu ten swiat pokaz:tak:mow do niego ,spiewaj ,pokazuj rozne kolorowe przedmioty, nawet jesli jeszcze dobrze ich nie widzi to zzanim sie obejrzysz zacznie widziec:tak:on nie ma tylko ciagle jesc i spac, musi sie tez uczyc

:-)

hmmm....no tak ale jak szkrab nie spi ponad 2 godziny to tez przez te 2 godziny mam trajkotac do malca?? :-D nabijam sie, ale wlasnie tak robie...on sie patrzy a ja gadam i gadam... troche to eczace i wlasnie zastanawiam sie czy dobrze robie. Czy czasem maly nie mysli sobie "boze ale ta kobieta nadaje, chce inna mame" ;-):-D heh... dzis wymienilam sie z mezem po godzinie zabawiania malego ktory tylko sie patrzal :sorry2: mezus szybko wymiekl i probowal malego usypiac skonczylo sie na wielikim ryku malego i przystawieniu mi go do cyca :sorry2:

reklama
no tak wyszło że jestem niedobra mama i nie nosze wogóle:-) i zostawiam dziecko bez opieki etc.. no nie wazne ja tam swoje wiem...

aha i nie mówiłam o nieprzytulaniu tylko o noszeniu... to tak na marginesie

a apropo niepotrzebnego rozpieszczenia maluszka to Sugar uwierz mi da się...
moja kumpela tak własnie ma...niepotrzebnie nosiła bezprzerwy dzieciaczka i teraz ma przerąbane a maluszek ma roczek...a co jeszcze przed nia...ehhh
i to nie tylko zalezy od noszenia czy nie..bo kazde dziecko jest inne...
jedne da się rozpieścić inne nie poprostu....

no i od wczoraj wieczorka nie pilam tych moich herbatek i bawarek i dzis jakbym mniej mleka miala... malego dopoilam butla :hmm: no i odrazu usnol a tak krexcil sie i sie krzywil.... wiec nie tylko WY kochane macie problem z pookarmem.

ide z piesolkiem na dworek... troche spaxcerku mi sie przyda :sorry2: DOBREJ NOCY MAMUSKI!!!

reklama
jolie...mam nadzieję że Babunia zobaczy wnusia,życzę Wam tego z całego serca:tak::blink:
ilka83...bardzo Ci współczuję z powodu Mamy:-(

larvuniu...ja też gadam do Marcelka jak nakręcona:cool2:
a on się cieszy i jak narazie to tylko do mnie sie uśmiecha:-p

Do góry