Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana chodziło mi o to ze psikam Marcelkowi w nosek solą morską SterimarPati-jak bedziesz miala chwilke,zeby odpisac mi o tych solach to byloby super...

heheheheh
zartuje... misiu napisz na gg o tych fteczkach.dziewczyny Igor jest chory :-(
ma katar, chrapczy strasznie głośno i czasami zakaszle, tak się boję żeby nie miał zapalenia oskrzeli, nocka do dupy bo co chwila się budził, odciąganie gilów sopelkiem nic nie daje bo one tak głeboko siedzą z tyłu :-(
Dziękujemy bardzo. Kurcze nie mogę wierzyć w to, że minęło juz tyle czasu.bira gratulacje dla coreczki !!! konczy dzis 4 tygodnie![]()
Bira a co u Ciebie? Maleństwo chyba Cie bardzo absorbuje, bo coś się nie odzywasz, ale jestem w stanie to zrozumieć ;-):-)![]()
Malinois wklejałaś zdjęcia swojego malucha? Bo chyab mi gdzieś umknęy, a ja uwielbam patrzeć na te nasze listopadowe szczęścia:-)Kochana chodziło mi o to ze psikam Marcelkowi w nosek solą morską Sterimar
i zaraz potem malutki psika i wypsikuje wszystko z noska![]()

W miedzyczasie musze jeszcze ogladac bajke, komentowac co sie dzieje na ekranie i wogole cyrk na kiju
Ale ogolnie myslalam , ze bedzie gorzej;-)
Mam nadzieje, ze szybko sie wykurujecie.
;-)
Nie dość, że mam nawał i zastój w piersiach, przez co bardzo mnie bolą, to jeszcze najlepsza rada na zastój, czyli częste przystawianie do piersi nie działa, bo moje dziecko od wczoraj nie potrafi złapać brodawki
.Nie wiem dlaczego nam się to popsuło, bo do tej pory nie było z tym problemu, a smoka mu dałam tylko kilka razy i to dawno temu.Odciągam laktatorem i daję mu butlę bo nie mogę słuchać jego płaczu po kilkudziesięciu nieudanych próbach przystawienia. Najgorsze jest, że do butli może się przyzwyczaić i to oznacza koniec karmienia piersią 

Macie jakieś rady na zastój, żeby nie przerodziło się w zapalenie piersi?