reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

kurde mój mały śpi...:-) jestem w szoku...tak wczesniee rano to pierwszy raz usnął:-) zawsze dopiero koło 10-11 a dziś leżeliśy sobie i poprostu usnął:-) szok.... ale niech śpi prawie na 14 idziemy do lekarza to się wybudzi koło 12:) spokojnie zje pogada pogada:-) i pójdziemy

reklama
czesc kochane

ale mialam ciezka noc :dry: Maly budzil sie co 30 min i cyca wolal... siedzial przy nim 2 godziny ... a jak odstawic chcialam predzej to byl ryk.... ehhh niewyspalam sie. Nad ranem ok 8,00 mezus sie obudzil i wziol sprawe w swoje rece. Butla go nakarmil a aspalam do teraz :sorry2: Trzy godzinki "wolnosci" he he he.... teraz maly spi a ja ide pod prysznic. Pozniej poczytam co tam naskrobalyscie od wczoraj wieczorka kochane.... zdazylam tylko zauwazyc ze sabina jest jak zwykle z rana :-D WITAM WIEC SABINKA :cool2:

Pati
Dziekuje:-) ucaluje napewno:tak:
My z mezusiem dzieci juz nie planujemy, wiec chyba zdecydujemy sie na kastracje, Bruno idzie na poczatku grudnia sie dowiedziec jak to wyglada.Mam nadzieje, ze Bruncio nie zrobi sie po tym tlusty i leniwy jak wykastrowany kocur;-):szok:
A na naszej-klasie ostatnio czesto przesiaduje, bo mi sie pare fajnych kolezanek odnalazlo:tak:

Elbra
wiem co to znaczy odciaganie, bo niestety tez walcze z jednym cycem. Mam nadzieje, ze niedlugo sie wygoi i bede mogla w koncu normalnie karmic:happy2:

pati-moze pamietasz nazwe tej masci,bo ja juz fiola dostaje...no i czopki i masc byly na recepte???
apropos naszej klasy to tez siedzimy z moim m od ponad tygodnia-podobno od kilku tygodni ta stronka bije rekordy popularnosci!!!

elbra-wspolczuje nocki-u mnie na odwrot-nocka dzisiaj lepsza no i ja na bb moge troche poklikac-bynajmniej przytomna w miare jestem:tak:
apropos masci to dziala???

sabina-dzieki!! Macius ogolnie jest duzy-teraz wazy 4,400-bynajmniej tak bylo w zeszlym tygodniu jak byla polozna,wstawie kilka fotek do galerii bo moj M ma manie pstrykania mu fotek:-D

a ja mam jeszcze jazde z pepuszkiem nie chce odpasc no i sie okazalo z chyba zle go przemywalam bo wczoraj go odchylilismy a tam pod spodem jeszcze zywe
(dobrze ze milam troche tych gazikow nasaczanych spirytusem) -tak wiec polozna bedzie dzwonic dzisiaj no i nie wiem co bedzie-zwlaszcza ze mi powiedzieli ze jak nie odpadnie 17 dni po porodzie to trzeba do lekarza-banada idiotow!!!!-jak ma odpasc jak oni nie kaza niczym przecierac tylko woda i na sucho

kochana nie wiem jaka u ciebie pogoda,a bym cos chetnie doradzila!!:tak:

Wlasnie byl kurier i przyniosl mi ogromny bukiet kwiatow-co sie okazalo przyslali go od mojego M z pracy-mile nie???

no i pol godz temu byla wlascicielka mieszkania tez przyniosla prezencik i kartke z gratulacjami-akurat od tych 2 osob niczego sie niespodziewalam:-)

Asix wow ale super z tym bukietem:-) pięknie:-)

u mnie 0 stopni:-) ubiorę body śpiochy i polarka :-) wrzuce w kombinezon i jeszcze kocyk mam wrazie zimna:-) wiec będzie ok:-) chyba:-)

asix..ale miłą niespodziankę miałaś:tak:też bym tak chciała:-p
Kochana czopki propolisowe nie są na recepte,a procto-glivenol nie wiem:confused:

kurcze chyba rzeczywiście mega popularna ta klasowa strona bo co chwilke serwer przeciążony:-p

sabinko...napewno Kacperek nie zmarznie

reklama
Do góry